Blomkål og bøger fra USA

røræg pakket ind i røget skinkeDagens morgenmad var røræg der var pakket ind i et stort stykke skinke, på en bund af rucola og grønt i siden. Temmelig lækkert.

Mit lille hjemmeeksperiment med blomkål

Jamen altså, nu skal du bare høre. Du husker nok at jeg ikke spiser blomkål, fordi det koster mig tre dage i fosterstilling, ikk´? Fuldstændig ligesom gluten. Men hør hov ! I fredags lavede jeg da pizza på blomkålsbund. Og ja, det gik faktisk rigtig godt. Jeg har slet ikke turde håbe på, at jeg ingen gener fik. Men der har slet ikke været noget med maven, som i slet ingenting ! Det er SÅ befriende.  Jeg har eksperimenteret lidt med blomkål siden januar-februar måned. Ganske lidt af gangen, små portioner. Det lader til at have virket.

Nu står verden mere åben for mig

Det er jo sådan med blomkål  at det kan bruges til virkelig mange ting i madlavning og bagning. Det er lidt af en døråbner, når man ikke spiser brød, pasta, ris og kartofler. Så jeg er glad, og I vil komme til at se flere ting med blomkål fremover. Lucky me.

Bøger bestilt fra det store udland

Jeg går og glæder mig som et lille barn til at modtage mine bøger. Du husker måske fra tidligere indlæg, at jeg har bestilt tre bøger fra USA, og jeg synes de er en evighed om at komme. Jeg har lige været inde og tracke dem. Det var ikke nogen god nyhed jeg fandt der. De ankommer først den 3 JULI. Vorherrebevares, ja, jeg har simpelhent været så miljøbevidst da jeg bestilte dem, at jeg har hakket af i et lille felt hvor der står at de bare skal med næste sending. Ikke noget med at få dem sendt af sted i en fart. Næ nej, jeg har sagt ok til, at de bare skal med ved lejlighed, når der alligevel skal sendes noget i min retning (Danmark) Men den 3 juli er jeg slet ikke i Danmark. Så nu kommer jeg til at vente til efter min sommerferie, og det var ellers meningen at jeg skulle læse dem i ferien. Hvor dum har jeg lov til at være ? ØV altså 🙁

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *