Frankfurter på salatbund, og hva´ så ?

Frankfurter på salatbund

Hold da helt magle en dag jeg har haft. Fuld drøn på arbejdet, + halvanden times overarbejde. Direkte derfra til et haste indkaldt forældremøde, fordi at ledelsen på min søns skole har besluttet at tre klasser skal slås sammen til to. Nu,- som i lige nu. Bum bummelum, og i morgen får børnene at vide hvem de skal gå i klasse med efter sommerferien, når de starter i ottende klasse. Kian er møg sur. Virkelig. Det er hele klassen, de har sågar skrevet brev til skoleledelsen, til kommunen og de har demonstreret. Alt sammen indenfor en uge. Det er nogen handlekraftige unge mennesker, det må jeg give dem. Desværre er der intet der virker, for beslutningen er taget, og de må få det bedste ud af det.

Frankfurter på salatbund, og hva´ så ?

Nå ja, men når man først er hjemme klokken 18.45, og ingenting har planlagt til mad, så må der tænkes hurtigt når der står en sulten teenager og en fuldvoksen mand og kigger på dig 😉  Jeg smuttede i det lokale supermarked, og imens jeg var der, så gik Kian i gang med at varme ovnen og stegepanden op. Det tager ikke lang tid at stege pølser (med højt kødindhold, hele 80%!) Familien spiste pølsebrød til, men det gider jeg jo ikke, så jeg lavede mig en fin salatbund af spinat, rucola, rødpeber og tomater. Jeg har også fravalgt ketchup pga. det alt for høje sukkerindhold, så jeg lavede mig en total lækker mayo dip af Helmanns mayo som var rørt op med rød karrypasta. Det slet ikke så tosset. Du skulle ta at prøve det 🙂

Noget nyt på podcast fronten ?

Oh yes in deed. Har du hørt om bogen “the big fat surprise” ? Den er skrevet af en journalist som i 9 år har arbejdet på at undersøge sandheden om fedt, og om mættet fedt i særdeleshed. Det dælme spændende. Hun fortæller om hvor meget at vi alle er blevet ført bag lyset, og løjet for, alt sammen pga. penge. Hun har fundet alle beviserne, oplyser naturligvis om sine kilder, og Nina Teicholz (som den kloge og nysgerrige journalist dame hedder) har altså virkelig gravet dybt her, længere ned et bare et spadestik. Du kan blive lidt klogere på det hele ved at google hendes side som du finder lige her. Når du er inde på hendes hjemmeside kan du både finde de tv udseendelser hun har deltaget i, og de artikler hun har skrevet. Du kan selvfølgelig også købe hendes bog. Vi har ikke hørt det sidste fra Nina Teicholz, hun deltager aktivt i mange grupper og er bla. med i en som forsøger at få ændret vores kostråd.

Tuttelu og dejlig torsdag til dig. Jeg ved jeg glæder mig til min torsdag <3

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *