Hvad spiser vi ellers her i Jesolo ?

Hvad skal vi have at spise ?

Ja, det er vel nok et spørgsmål, som vi alle har hørt tonsvis af gange, og det er ikke anderledes hjemme hos mig. Drengene spørger ret tidligt på dagen hvad vi skal have, og når vi er på ferie er det ikke noget jeg tænker over, før i sidste øjeblik.. I dag er jeg ikke nået længere end til at tænke på morgenmad. Lige nu er klokken 07.00

Jeg har planlagt røræg til morgen, fordi vi har nogen pølser fra forleden aften, hvor vi grillede. De skal bruges nu, og i øvrigt optager de også for meget plads i det lille køleskab, som følger med i vores mobilehome.  Så sidder jeg også og tænker på, at få brugt de fire kyllingefileter, som vi grillede i går aftes. De vil nok tage sig godt ud som club sandwich, tror du ikke ? Tænker i hvert fald selv, at jeg godt kan score nogen point hos mine teenagere på det 😉 Jeg har karry og noget som minder om creme fraice, så det må blive det jeg vælger ! Jeg kan vælge den version hvor jeg får en bund af salat, og så kan alle tre drenge få toastbrød. Vi har heldigvis masser af bacontern, og bacon kan redde hver en ret 🙂

Hvad har vi ellers spist ?

Lige da vi ankom til campingpladsen gik vi op i restauranten og bestilte pizza. De kan nemlig noget helt særligt her, og deres pizzaer er med en tynd og sprød bund, lige sådan som vi alle fire bedst kan lide den. Jeg vågnede flere gange om natten med uro i maven, men det vidste jeg på forhånd, og  havde “kalkuleret” med det. Den næste gang vi spiste ude bestilte jeg en cæsarsalat, mest fordi jeg også sætter pris på min nattesøvn 😉

Herhjemme har vi grillet om aftenen, og det er altid nemt at finde tilbehør for mig, og til frokost har Bo flere gange lavet en tapas-inspireret tallerken til mig. Det er super lækkert. Drengen har spist en masse parisertoast. Vi købte en toastmaskine, fordi vores erfaring er at de ikke bliver træt af dem, i løbet af en ferie. Og prisen i restauranten kan slet ikke betale sig. Jeg har også varmet tortillas (pandekager) til dem. Det er en tradition når vi er på camping. Jeg lægger en tortillas på panden og lægger ost på den ene halvdel, og på den anden halvdel smører jeg salsa ud. Når osten næsten er helt smeltet lægger jeg den sammen som en halvmåne. Vupti, og du har en velsmagende teenager ret 😉 Du kan selvfølgelig vælge at fylde det i som du kan lide, både af kød osv. Men dette er den måde mine drenge foretrækker den.

Hvad skal vi lave i dag ?

I dag skal vi på marked, her i Jesolo. Det er også blevet en tradition. Det minder lidt om Dragør marked, du ved, sådan lidt af hvert. Både helt nyt, brugt, mad, osv. Jeg finder altid et par sko eller to. Det skulle ikke blive alt for varmt i dag, kun omkring 26 grader, så det bør blive til at holde ud. Andre år har vi rundet 42 grader, og det er altså ikke spor sjov med så mange mennesker.

Min yndlingstemperatur er 25 grader. Bo synes jeg er tosset og vil gerne have det varmere, men 25 grader er bare så passende, synes jeg. Ikke for varmt, og ikke for koldt. Bare helt perfekt.

I går var vi på stranden. Det var omkring 23-24 grader, og faktisk ikke særlig varmt efter italienske omstændigheder. Men jeg synes det var perfekt. Drengene og jeg var dækket fra top til tå med faktor 30. Og alligevel er jeg blevet rød ! ØV altså 🙁  Det er da helt vildt at solen kan trænge igennem faktor 30. Jeg mente oven i købet at jeg var lidt for pylret, men gudskelov at jeg ikke hoppede på den faktor 20 som Bo bruger.

Nu vil jeg hoppe ind og gå i gang med morgenmaden, måske er Bo ved at være på vej hjemad.

Kan I have en dejlig dag, fredag, hjemme i skønne Danmark.

Knus fra Linda

Ps. gæt hvem der kommer på tirsdag <3

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *