Hjem LCHF Måske alligevel ikke helt slut ?

Måske alligevel ikke helt slut ?

af Linda

Et år er gået siden jeg annoncerede at familiefristelser lukker. Det var en travlt tid med store ændringer på jobfronten, og også privat.

Jeg måtte prioritere, men her er jeg igen. Jeg forestiller mig, at kigge forbi indimellem med opskrifter og nyheder på LCHF/keto fronten. Jeg lever stadigvæk efter samme principper, jeg kan ikke andet.

Når man har IBS (irritabel tarm) er der mange hensyn at tage, og jeg må indrømme, at det der med mel og sukker, har gjort en kæmpe forskel. Jeg går aldrig tilbage.

Der er sket en hel masse i det forløbne år, jeg har nok allerede glemt hvor meget. Men det vil dukke op, lidt efter lidt, når jeg skriver her. Jeg kan blandt andet se, at jeg i et indlæg, har skrevet,  at jeg ikke tester for blodsukker og ketonsstoffer. Det gør jeg nu. Mere om det i et andet indlæg 😉

Jeg “opfinder” heller ikke selv opskrifter i samme omgang. Jeg afprøver hellere andres opskrifter. Jeg tilpasser dem efter mine behov og får lavet nogen spændende ting ud af det.

Har du prøvet at lave din egen mælk på cashew nødder ? eller mandler ?  Det har jeg, det er pærelet ! Mere om det i et andet indlæg 😉

Har du prøvet at komme cashewsmør i din kaffe ?

Kender du til collagen og hvorfor det er så godt at bruge det hver dag ?

Har du prøvet at faste ?

Hvad er mct olie ?

Jeg kan se at der allerede er flere ideer til nye indlæg. Lad mig vide hvad du synes, jeg elsker at få feedback. og både ris og ros modtages.

Sidste billede er fra i morges 😉

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker