Sukker og melfri vafler

Sukker og melfri vafler

Sukker og melfri vafler


De her vafler har jeg lavet i rigtig mange år. Det er altid dem jeg vender tilbage til. Jeg varierer smagen med henholdsvis vanilje, kanel og kardemomme, alt afhængig af hvad jeg har lyst til. Dem som jeg bagte her til morgen, var med vanilje. Jeg toppede med flødeskum, brombær og hakkede hasselnødder. Mums siger jeg bare. Når der er nogen tilbage bruger jeg dem til frokost eller aftensmad 😉

Sukker og melfri vafler

Du skal bruge, til 6-8 stk.

 • 2,5 dl. creme fraiche
 • 3 æg
 • 1 tsk. vanilje pulver eller ½ tsk. vanilje ekstrakt
 • 1 dl. hakkede mandler
 • 1 spsk. loppefrøskaller
 • 1 tsk.bagepulver
 • evt. 1 spsk. blå birkes

Du gør sådan her:

 • Pisk æggene luftige og tilsæt cremefraiche.
 • Pisk til dejen er ensartet
 • Tilsæt vanilje, mandelmel, loppefrøskaller, bagepulver, og evt. birkes
 • Lad dejen hvile
 • Tænd dit vaffeljern
 • Bag dine vafler til de er gyldne
 • Du behøver ikke fedtstof på dit vaffeljern da der er fedt nok i dejen.
Sukker og melfri vafler

Sukker og melfri vaffler

Jeg har flere opskrifter på vafler, du kan tjekke dem ud LIGE HER

Hvis du søger efter endnu flere vaffel opskrifter så kig med hos Madbanditten Lige her

Til sommer er det syv år siden at jeg skiftede livsstil. Er det ikke vildt! Jeg tænker ikke over det mere, jeg føler ikke jeg mangler noget. Jeg har det godt. Jeg synes ikke det er svært, men det gjorde jeg i starten. Men det er faktisk meget simpelt at leve efter LCHF principperne:

Grøntsager-Kød-Fedt.

Jeg tror næsten jeg har været igennem det hele. Jeg har også målt ketonstoffer og blodsukker. Jeg har tjekket mine værdier efter forskellige måltider for at se hvordan jeg reagere på de forskellige fødevarer. Jeg har målt og vejet og portions opdelt min mad. Jeg har tabt 17 kg. Men ved du hvad… det der virker bedst for mig er at spise når jeg er sulten og stoppe når jeg er mæt. Min vægt har været stabil i mange år nu, jeg tror min krop har fundet en fin balance og jeg er blevet bedre til at lytte.

Rigtig dejlig søndag til dig

Knus fra Linda

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *