Grundlovsdag-fridag-forkælelse !

I dag har vi fri fra skole og arbejde og jeg vil forkæle drengene med nybagte vafler og lækker topping samt blødkogte æg. Men de snorksover og har slet ikke hørt hvordan jeg har pisket og støjet i køkkenet. Så nu sidder jeg og morgenhygger alene med alle lækkerierne. Jeg må hellere gemme lidt til dem, men vaflerne er altså ikke varme mere. 😉  De smager godt, og jeg ved at denne version er en af Kians yndlings. Egentlig havde de et ønske om at jeg lavede pandekagerne på ricottaost, men det var jeg løbet tør for, og derfor blev det til disse lækre vafler 👇

Vafler lavet på creme fraiche, HUSK, æg, hakket mandler, bagepulver og citronskal 😋

Vafler lavet på creme fraiche, HUSK, æg, hakket mandler, bagepulver og citronskal 😋

Jeg håber de tilgiver mig for manglen på ricottaost, og sætter pris på vaflerne. Og ellers kan de jo smøre sig en franskbrødsmad, ikk’!

Iøvrigt var kyllingetærten fra forleden en stor succes som alle spiste med begejstring 😃 Prøv lige at se hvor flot den blev, får du ikke lyst til at prøve ?  👇

Kyllingetærte med spinat, pinjekerner, ricottaost og parmesan.

Kyllingetærte med spinat, pinjekerner, ricottaost og parmesan.

Jeg køber mine specialvarer her LCHFbutikken og som regel er vi nogen stykker som slår os sammen, for at få fri fragt og mængde rabat. Sig til hvis du mangler en indkøbsmakker 😉

Nu kalder haven og mine højbed hvor jeg i dag skal have plantet broccoli 😜 Glæææder mig til jeg kan høste lidt fra min egen have ☺️

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *