Morgenhygge på en solskinsdag

I dag er det søndag, og en smuk solskinsdag. Kian skal spille kamp, men først  kl. 14:00, så der er rigeligt med tid til en lækker gang morgenmad.

Jeg er gået i gang med at lave smoothies og drengenes yndlings (ricotta) pandekager med kanelsmør. Så må vi se om de også sover længe i dag, med det tvivler jeg på at hunden giver dem mulighed for. Han har nemlig fået færten af tæve i løbetid, så han har “tudet” de sidste to dage,- i døgndrift !  Jeg har dækket bord og gjort klar, så nu mangler bare deres hyggelige selskab 💞 På min tallerken er der salat, agurk, tomat, avocado, ost, laks og ricotta pandekage.

Smoothies, og ricotta pandekager med kanelsmør

Smoothies, og ricotta pandekager med kanelsmør

Fredag formiddag blev jeg forkælet med god frokost og veninde hygge. 💝

Frokostbord i solskin

Frokostbord i solskin

Fredag aften var vi inviteret til middag hos Nina og pigerne. De havde haft travlt i køkkenet med alverdens lækkerier. Jeg smagte grillet gedeost for første gang, og var positivt overrasket. Jeg synes mest det smager lidt hen ad brie. Gedeosten var stegt på panden og lagt ovenpå salat, det var en frisk og dejlig forret. Til hovedret var der andebryst, sauce med hindbær og bacon, asparges med parmaskinke, langtidsstegte tomater, salat med hindbær, samt en dip som var rørt med røget og sød paprika. Det var SÅ vellykket 😋 Vi fik også en skøn dessert som var rabarber crumble. Drengene var helt solgt og har bedt om opskriften.

Ninas lækkerier

Ninas lækkerier

Jeg ved at Nina, som jeg, køber ind her;  LCHFbutikken, når der er behov for special varer.

Det var sørme en dejlig fredag ☺️😋

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *