Hjem LCHF Ovnbagt laks og frisk salat

Ovnbagt laks og frisk salat

af Linda
Ovnbagt laks med frisk salat
Ovnbagt laks med frisk salat


Så er jeg tilbage på jobbet efter to uger hjemme i hyggehulen. Det var liiidt hårdt at komme op i morges 😀 Men jeg kom afsted, til tiden, og med cykelkurven spækket med hjemmelavede snickers og bounty.


Jeg var hjemme lige omkring klokken fem, og blev ærlig talt lidt irriteret på mig selv da jeg opdagende, at jeg ikke havde taget mad ud til vores aftensmad. Jeg havde end ikke tænkt på det. Damn, det ligner ikke mig. Nå, anyway så endte det godt, og med en lækker laks som vi hev op af fryseren, og en pakke blandet salat fra det lokale supermarked. Vi blev mætte alle tre og så har jeg endda til min madpakke i morgen. Win win.
Ovnbagt laks toppet med frisk dild
Ovnbagt laks toppet med frisk dild.


En egentlig opskrift er det ikke, men.

Hvis du føler dig fristet af laksen her kan jeg fortælle at den har været en tur i ovnen på 150 grader i 45 minutter. Den var frossen, så derfor har jeg lavet den anderledes, end jeg normalt ville gøre. Hvis du står med en optøet laks vil jeg give den 30 minutter på 160 grader. Tjek den efter de 30 minutter og se om du synes den er som du ønsker det.

Vores salat kan du se her;


Blandet salat, lidt spidskål, agurk, peberfrugt og granatæblekerner.
Blandet salat


Der er jo ikke nogen dikkedarer i salaten (spidskål, granatæblekerner, perberfrugt, agurk og salat mix). Jeg hev op hvad vi havde i køleskabet, og så var vi et smut i supermarked efter en pakke af deres Napolitana mix. Jeg hældte en spsk. olivenolie med citron henover salaten, og så var jeg glad. Det er en ret som ligger let og godt i maven. Hvis du har fået lyst til laks, men måske ikke lige tilberedt som her, så synes jeg du skal tjekke laksetærten ud. Den har brug for mere tid, men er meget lækker. Klik på nedestående link for at komme til opskriften:

http://familiefristelser.dk/?p=1129

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

Bo april 30, 2019 - 6:30 pm

Det er bare dejlig mad😀

Reply
Advokadofyrensballondans maj 1, 2019 - 4:13 am

Tak, det synes jeg også <3

Reply

Skriv dine tanker