Lakseside

Lakseside med citronpeber og dild
Lakseside med citronpeber og dild

Lakseside med citronpeber dild

Jeg tror at vi er ret tæt på den hurtigste aftensmad/frokost her, måske nok i den lidt dyre ende, men du har mad på 20-30 minutter. Det er da også værd at tage med, vi skal jo ikke spise laks hver dag 😉 Jeg vil sige at du kan være super heldig at finde en god laks på tilbud i de fleste store supermarkeder som er certificeret og alt det der 😉

Nu vi taler om mad i den dyre ende… som du læste i går, så skal vi fra september spænde livremmen ind. Jeg har for vane at købe de specialvarer jeg mener vi har brug for, men lur mig om ikke det ændrer sig fra september. Det kan være at jeg skal lave en madplan der hedder “LCHF på budget”. Er der stemning for det ?

Hvis ikke du fik læst indlægget i går, så kig med her :

http://familiefristelser.dk/?p=2560

Du finder et indlæg med samme kontekst lige her:

http://familiefristelser.dk/?p=2439:


Laks der passer sig selv:

Nå, tilbage til laksen. Du kan variere dit tilbehør i det uendelige (næsten), men som jeg tit gør, så faldt mit valg på blandet salat med en god olie over. Måske fortrækker du grøntsager, eller en cremet blomkålsmos, det lige meget hvad du vælger, bare du bliver mæt på det gode måde, uden at belaste dit blodsukker.

Du skal bruge, til 3-4 pers.:

  • En helside laks
  • Frisk dild (en potte)
  • Citronpeber, ca. to spsk.
  • salt og peber

Til salat kan du vælge

Lidt blandet grøn salat
Lidt bladet grøn salat
  • ½ Fintsnittet spidskål
  • 1 stk.rød peber i små tern
  • ½ Agurk i skiver
  • 1 pakke granatæblekerner (kan undlades)
  • 1 pakke blandet grøn salat
  • 1 spsk. oliven olie med citron eller avocado olie til hver portion.

Du gør sådan her:

  • Tænd ovnen på varmluft 160 grader
  • Tag din lakseside, læg den på et bageplade med bagepapir, og drys godt med citronpeber på.
  • Laksen skal have ca. 30 minutter på 160 grader.

Gør salaten klar imens laksen er i ovnen

  • Finsnit spidskål, og skær agurk i skiver, peber frugt i tern, og skyl din salat.
  • Tag laksen ud og drys den friske dild henover

Voila nu er der mad! Hvis du vil spare tid, kan du evt. snitte salaten aftenen inden.

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *