Hjem Uncategorized Madpandekager med krydderurter

Madpandekager med krydderurter

af Linda

Hvad siger du til en stak madpandekager,-jeg siger aldrig nej tak ! Jeg laver gerne en dobbelt portion, og indimellem ganger jeg opskriften op med fire. De er nemlig super gode at have liggende i fryseren både fordi de tøer hurtigt op og fordi de holder smagen fint. Jeg lægger et stykke madpapir imellem hver enkelt inden jeg kommer dem i fryseren.

Pandekager in the making ☺️

Pandekager in the making ☺️

Lækkert slutresultat ! 😋

Lækkert slutresultat ! 😋

det er samme opskrift jeg bruger hver gang, jeg varierer kun krydderurterne. I dag er der rosmarin og timian i. Jeg kan spise dem til alle tre måltider, men vælger dem oftest til frokost. I dag er pandekagen dog brugt til aften, og her har jeg rørt en røget makrel op med Hellmanns mayonnaise, og fyldt godt op med salat 😋 Smager virkeligt godt !

Madpandekagen er lavet af 2 æg, 2 æggehvider, 1/2 dl.piskefløde, 75 gr.græsk yoghurt 10%,  4 tsk.HUSK, rosmarin, salt og timian. For flere gode ideer til madpandekager så tjek Madbanditten ud Her

I morgen skal vi have pastasalat med kylling til aften, siger Kian. Jeg må se om jeg kan sno mig udenom pasta, og erstatte det med noget squashetti. Nå, men det er først i morgen.

I lørdags var vi ude at spise hos dejlige venner. Vi hyggede os meget og fik god mad. Drengene legede med alt Troels legetøj og tiden gik alt for hurtigt, synes de. Vi aftalte at komme igen så snart vi er hjemme fra ferie. Her er et lille sammendrag af vores mad ;

Laks, salat med bla.avokado og jordbær, samt en god bøf 😊

Laks, salat med bla.avokado og jordbær, samt en god bøf 😊

Rigtig god tirsdag aften

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker