Hjem LCHF Valby Ostelager

Valby Ostelager

af Linda
Ostefad fra Valby ostelager
Ostefad fra Valby ostelager

REKLAME

Kender du Valby Ostelager? Det er vores absolutte favoritsted at købe ost og pølse. Jeg er vild med den personlige atmosfære og betjening. Der er altså noget specielt ved at blive betjent med god service, og tid til den enkelte. Vi er gode venner med ejerne af butikken, og indimellem hygger jeg mig med at stå bagerst i køen, lørdag formiddag, og lytte til alle de små kommentarer og humoristiske bemærkninger der er mellem personale og kunder. Det er tydeligt at butikken har mange stamkunder.


Smagsprøver og søde smil

Udover at de har alle oste (tror jeg nok) Så har de også mange forskellige slags pølser. Og ved du hvad.. du får lov til at smage inden du køber. Det er noget jeg sætter pris på. Jeg var særligt glad for det da jeg begyndte at reagere skidt på laktose, og skulle finde et alternativ. Personalet var søde til at guide mig til de varianter af gedeost de har. De har mange, og de smager godt! Jeg var noget overrasket. Jeg ved ikke med dig, men gedeost er bestemt ikke noget jeg har overvejet før. Jeg har end ikke kigget den vej!

Har de pølser hos ostemanden ?

Uh ha ja du kan tro de har pølser

Pølsefad fra Valby Ostelage
Et lille udplug af de forskellige pølser i Valby Ostelager. Parmesan og chorizo.

De fleste gang vi køber ost, har vi også en eller anden slags pølse med hjem. Drengene kan godt lide den pølse som er lidt stærk, den hedder picante , Bo er mest til den med fennikel, og jeg kan godt lide chorizo. Men der er ikke nogen vi ikke kan lide, vi spiser glad dem alle.

Gode pølser fra Valby Ostelager
Gode pølser fyldt med smag. Romana, hvidløg, picante

Nu også med is-butik

Nu også med is-butik

Reklame.

Min yngste søn har fået arbejde, i den nye is-butik på Valby Langgade

Det store iskup

Sørme om ikke de har udvidet butikken med en is-butik også. Den hedder det store iskup, og det er lidt af et kup du gør, for der bliver fyldt godt op i vaflen, eller bægret. Jeg er ikke den store is spiser, har aldrig været det, men kan godt falde for fristen et par gange om året. Jeg er ikke fan af store mængder laktose eller sukker i det hele taget, men hvis jeg skal have en is, så bliver det hos det store iskup på Valby Langgade.

Det store iskup på Valby Langgade
Det store iskup


0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker