Kender du det…


Jeg tror vi kender det alle sammen, jeg gør i hvert fald.

Kender du det…?

En person spørger ind til dig, dit job, din familie, eller noget helt fjerde og når du svarer dem, kan du se, at de bliver fjerne i blikket, mister interessen eller helt glemmer, at de lige har stillet dig et spørgsmål, og så bare taler videre om noget andet?

Jeg bliver SÅ irriteret! Hvorfor forestille, at man interesserer sig, når det tydeligvis bare er misforstået høflighed? Jeg oplever det dagligt, og jeg undrer mig hver eneste gang.

Kender du det? Hvad gør du i sådanne situationer ? Jeg vil helst være fri for spørgsmål fra en person som i virkeligheden er ruskende ligeglad. Jeg tænker, -altså hvis du spørger, skal du også være interesseret i at høre svaret, ellers LUK.

Jeg kan godt tage mig selv i, at blive så enormt ivrig i en samtale, at jeg afbryder flere gange og siger “det kender jeg godt”, eller “blev du ikke overrasket” men jeg spørger aldrig hvis ikke jeg gider høre svaret. Jeg øver mig hver dag i at blive en bedre lytter.

Er du en af dem som tænker “at du hellere må spørge” selvom du er ligeglad ? Så kan du måske forklare mig hvad det handler om? Byd endelig ind, for jeg er nysgerrig omkring emnet.

Alene hjemme

Her til aften spiser jeg alene. Når jeg ikke skal lave mad til andre end mig selv vælger jeg tit den enkle løsning. En bøf med kryddersmør, og så er jeg mæt og glad. Ikke så mange dikkedarer. Hvis du skal lave helt enkel mad, hvad vælger du så ?

Oksefilet med græskarkernesmør, på en bund af lidt bladgrønt
Oksefilet med græskarkernesmør, på en bund af lidt bladgrønt

Hvis du har fået lyst til at kigge på andre retter, med oksekød, bør du tjekke denne her ud http://familiefristelser.dk/?p=2009

Rigtig dejlig torsdag alle sammmen <3

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *