Pastasalat uden pasta men med kylling

Jamen Kian fik vilje ! Så jeg snittede salat, igen, stegte kylling, og kogte pasta og fik blandet vores allesammens yndlings dressing. Altså pastaen kom for sig selv, i egen skål, jeg ville jo gerne have lov til at undvære. Og det smagte godt, alle var glade. Skålen kom til at se sådan her ud

Salat,peberfrugt,feta, kylling, agurk, tomat og gulerod.

Salat,peberfrugt,feta, kylling, agurk, tomat og gulerod.

Nu har jeg smidt mig på sofaen, efter at have forberedt min morgenmad. Det er simpelhent noget af det nemmeste at spise chiagrød om morgenen. To tsk.chiafrø, en tsk.hampefrø, halvanden dl.kokosmælk, en halv tsk.vaniliepulver, skallen fra en halv citron samt saften fra den. Og så ind i køleskabet til i morgen tidlig. Røre røre vælling og grøden er klar. Jeg kommer græsk yoghurt i næste morgen og lidt af min jordbær/rabarber grød. Yummi yummi.

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *