Hverdagens travlhed

Røræg, pølser, avocado og peberfrugt
Røræg, pølser, avocado og peberfrugt

Hverdagens travlhed

Den rammer os alle sammen, travlheden. Ligegyldigt om du arbejder på fuldtid, deltid eller halvtid. Pensionister, hjemmegående, forældre på barsel, ja stort set hele vejen rundt. Vi har så mange ting vi gerne vil nå, men der er aldrig timer nok.

Vi skal prioritere, og det kan være svært, for hvad skal vi vælge fra? Det er lidt sjovt, for jeg har altid sagt at “det kan vi gøre når vi bliver gamle”, men det giver os altså ikke flere timer i døgnet 😉 Jeg møder mange pensionister i mit arbejdsliv, og de har super travlt og har tusinde af aftaler altid. De synes de har travlt, stadigvæk, bare på en anden måde.

Jeg har travlt. På arbejdet, og der hjemme. Jeg vil gerne en hel masse ting, men jeg når ikke det halve. Jeg er virkelig træt når klokken er 22. Jeg står op klokken 5 og er super aktiv det meste af dagen, og så klasker jeg sammen som en karklud lige så snart jeg sætter mig i sofaen.

Jeg vil gerne have mere tid til at ses med mine børn, veninder og være mere social i det hele taget, men jeg orker det ikke. Weekenderne er alt for korte.

Nå, men i går drømte jeg om, på min cykeltur hjem, at Bo havde sørget for aftensmad, men det havde han ikke. Men i dag! I dag er jeg blevet meget forkælet med både morgenmad og aftensmad. Så jeg har ikke lavet så meget i køkkenet, men har fået god mad og er blevet mæt.

Æg, makrel, grøntsagsbrød, avocado og peberfrugt
Frokost i dag var æg, grøntsagsbrød, spinat, makrel, avocado og peberfrugt

Har du overskud ?

Hvordan er dit overskud i hverdagen? Er det bare mig der synes at der er for få timer i døgnet? Hvor meget når du ? Når jeg kigger på min mand så føler jeg mig af og til som en doven type, og så alligevel ikke.

Rigtig god onsdag.

Her til morgen, spiser jeg sprød stegt omelet. Jeg har opskriften lige her:

http://familiefristelser.dk/?p=2555

Krammer fra Linda

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *