Kylling-bacon burger uden brød 😋

I dag var jeg godt nok lidt mat da jeg kom hjem efter en travl dag på jobbet. Jeg havde heldigvis stegt lidt rigeligt med kylling i går, så der var nok til i dag også. Gudskelov. Valget faldt på en burger, som jeg ved altid falder i god jord hos drengene. Det var dejlig nem mad sådan lige at skære kyllingefileterne i strimler og stege dem på panden med smør, salt og røget paprika. Kians burger fik han lavet med en ciabattabolle og den kom til at se sådan her ud :

Kians burger med ciabattabolle, kylling og salat

Kians burger med ciabattabolle, kylling og salat og bacon.

Jeg tåler ikke kål, og det er jeg rigtig ærgerlig over, for det smager godt det meste af det, og det er sundt. Men nogen gange udfordrer jeg lige min mave, og det gjorde jeg også i dag. Jeg havde talt om spidskål på jobbet med en sød kollega, og fik lyst til at prøve lykken igen. Så jeg smuttede i Fakta og købte ind og fik snittet lidt kål som jeg stegte på panden i smør og salt. Uhmm det smagte godt. Min mave rumler lidt nu, en time efter, men lad os se om det bliver ved det.

Min “burger” bestod af en madpandekage som var viklet omkring spidskål, kylling, bacon, hjemmerørt remoulade, salat, tomat og agurk. Den så sådan her ud 👇😋

Madpandekage med spidskål, kylling, og blandet salat

Madpandekage med spidskål, kylling, bacon  og blandet salat

I morgen tidlig vil jeg lave spejlægstoast, det mætter i laaang tid 😍

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *