Hjemmerørt remoulade-Wanna be 😉

Hjemme hos os er det mig der står for indkøb og madlavning. Og jeg bruger Jane Faerbers bøger rigtig meget. I et par år har vi spist den remoulade hun har i den første bog, spis dig mæt og glad. Vi synes egentlig ikke den smager af remoulade, men den smager godt. Kian er blevet helt ferm til at lave den på egen hånd, og gør det gerne når han ser sit snit til det. Forleden skulle vi, som bekendt, have burgere og så blev der rørt remoulade igen, af Kian. Den kom til at se sådan her ud 👇

Hjemmerørt remoulade, af Kian 😉

Hjemmerørt remoulade, af Kian 😉

Fredag var Marco hjemme og spise, måske nok mest fordi han skulle låne bilen, men det er lige meget. Det var bare skønt at være sammen med ham og få en lang sludder. Vi gik en tur med hundene da Marco havde tændt grillen og så fik vi talt en masse. Maden smagte godt og var hurtigt væk, så det blev ikke til nogen billeder 😉

Lørdag var Dianna og Mila hjemme. Vi spiste frokost sammen og nød at kunne være på terrassen. Det var dejligt solskinsvejr indtil om eftermiddagen hvor vi trak indenfor.                        Lørdag aften spiste vi middag hos Christina og Rani, og det var super hyggeligt. Maden var god og i øvrigt min livret 😃😋 Hamburgeryg 👍

Jeg fik sørget for hjemmelavede romkugler, også en opskrift af Jane Faerber, fra bog nummer to, mæt og slank. Dem kan jeg rigtig godt lide, og de andre roste dem også. Jeg lavede en dobbelt portion så Dianna kunne få nogen med hjem. Kian har også spist godt af dem 😉 se dem her 😋👇

Hjemmelavede romkugler

Hjemmelavede romkugler

Jeg havde rullet dem i frysetørret hindbær, og jordbær og i kokos. Næste gang nøjes jeg med kokos for de var klart de bedste. Men flot så det da ud, med de forskellige farver.

For flere lækre romkugleopskrifter så tjek Madbanditten ud ;

http://www.madbanditten.dk/?s=Romkugler

Hvis du ønsker mere inspiration, eller viden om hvem Jane Faerber er kan du læse det Her

Herlig søndag til jer alle ☺️

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 tanker

  • SVAR

    Super lækre romkugler!
    Dem skal vi helt sikkert prøve at lave herhjemme. Stor succes 👌🏻

  • SVAR

    Dejligt at høre Dianna ❤️