Hjem Ferie Sardinien

Sardinien

af Linda
Frokost på terrassen i Saradinen
Frokost på terrassen i Saradinen
Frokost på terrassen

Indlægget indeholder reklame.

Endelig er vi ankommet til Sardinien. Vi har glæder os virkelig meget siden vi bookede vores ferie tilbage i vinteren. Det er en ny måde for os at rejse på, så vi var alle spændte og forhåbningsfulde.

Vi plejer at køre selv, Bo er helt tosset med kør-selv-ferie, men jeg mere sån´ not so much. Alligevel har vi kørt selv de sidste 12 år, og bestemt også fået en masse gode oplevelser med på vejen. Vores drenge lægger sig bare til at sove på bagsædet, og brokker sig ikke længere over den lange køretur.

Men i år, juhuee, vi flyver og turen i luften tager kun 2½ time, og så selvfølgelig den obligatoriske ventetid i lufthavnen. Men det er jo ingen sag når man er vant til de lange køer på den tyske motorvej 😉

Vi ankom til Olbia lufthavn 18.30 og vores kufferter var de første på rullebåndet, så vi var hurtigt videre igennem security og ud til den bil som vi hjemmefra havde lejet gennem Sixt. Super god service de har der!

Vi fik opgraderet den bil vi havde lejet, og kører nu i en lækker BMW stationcar 316D. Vi er især begejstret for den gode aircondition som bilen er udstyret med. ha ha ha ha. Her er vildt varmt, men meget skønt.

Vi har tidligere boet på campingpladser, både i telt, campingvogn og i mobilehome. Det er super godt med campingpladser når børnene er små, der er så meget aktivitet og altid børn at lege med. Men nu er de unge mænd 16 og 18 år og kan godt underholde sig selv, og ønsker lige som os, at komme ud og opleve og udforske feriestedet.

Som nogen andet nyt har vi i år vovet os ud i at leje en lejlighed gennem Airbnb. Det var, for mig, noget grænseoverskridende at leje os ind på den måde. Jeg må sige at den bekymring har vist sig at være helt overflødig. Dette er bestemt en måde vi fremover vil benytte os af. Den er både billigere og vi bor meget lokalt og autentisk, hvilket vi sætter stor pris på. Lejligheden er pæn, ren og indeholder alt hvad vi har brug for. Og udlejer er den sødeste og mest hjælpsomme mand. Ren win win.

Vi har ikke været her et døgn endnu, men det er meget lovende det hele. I morgen skal vi på vores første udflugt, og det glæder jeg mig til.

Vores hus, og hunde, er også i god behold, og det er dejligt at vide at hundene er i deres eget hjem, og føler sig trygge. Jeg kan bedre slappe af, og nyde min ferie, når jeg ved at der bor nogen i vores hus og hundene har det godt. Så jeg slapper af og nyder hver eneste time vi har her.

Ciao fra Sardinien 🙂

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1