Pandekager lavet på banan 👍🏻

I går havde jeg to bananer liggende som virkelig trængte til at blive spist. Jeg havde bare ikke lyst til dem, og drengene var ikke hjemme, så jeg måtte finde på noget andet. Valget faldt på pandekager da jeg så slog to fluer med et smæk og ikke skulle tænke på morgenmad. De blev overraskende gode, lidt søde i det, men gode. Jeg var ikke helt overbevist om at det nogensinde skulle blive til noget som kunne vendes på panden, men også det gik fint 👍  Jeg lavede en dobbelt portion så begge bananer blev brugt. Jeg glæder mig til at præsentere drengene for dem 😋 👇

En lille stak bananpandekager 👍

En lille stak bananpandekager 👍

Jeg rørte lidt græsk yoghurt op med vaniliepulver og fløde som jeg brugte til topping sammen med mandler. Opskriften finder du her :

http://www.madbanditten.dk/2013/06/03/sode-pandekager-til-ungerne-og-voksne-ma-ogsa-smage/

Tænker egentlig at de kan bruges som aften “snack” også med flødeskum og friske bær 😋

Rigtig god mandag til alle 😊

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *