Hjem grøntsager og krydderurter Butternut squash med rosmarin og fetaost 😊

Butternut squash med rosmarin og fetaost 😊

af Linda

I dag har vi fået laks med grøntsager og timian sauce. Jeg havde lavet ris til drengene, men de fik faktisk også spist en del grøntsager 👍

Jeg fik lyst til at lave andet tilbehør til mig selv, da jeg jo ikke er specielt begejstret for ris, for tit. Derfor fandt jeg på at lave butternutsquash, som jeg før har lavet med succes. Det er nemt, og jeg synes det smager lækkert. Jeg fandt en kæmpe stor i Meny, og så var det jo bare hjem og gå i gang. Jeg skar den i skiver, penslede med olie og kom salt på. Så røg de en tur i ovnen på 180*  i 25 minutter. Da de var færdige kom jeg fetaost på som jeg havde skåret i småtern. Ovenpå fetaen lagde jeg fintsnittet rosmarin som var hentet i haven 👏 Så kom de tilbage i ovnen i ti minutter. Jeg vil anbefale at lægge dem på en rist da de så bliver mere sprøde. Se dem her 👇 Du kan finde den oprindelig opskrift  her :

http://www.madbanditten.dk/2014/11/03/smaa-graeskarpizzaer

Som jeg skrev øverst oppe så fik vi en timian “sauce” til vores laks  det var første gang jeg lavede den, men ikke sidste gang. Det var ret enkelt, jeg blandede 250 gr. creme fraiche 38% med 3 spsk. Hellmanns Mayo, tre tsk. frisk timian (fra haven 👏), skallen fra en halv øko citron og salt og peber.  Mums det var lækkert 😃

Her kommer et lille sammendrag af vores mad i dag.

Dagens retter. Broccoli, rødpeber, gulerod, spidskål. Samt laks og butternutsquash.

Dagens retter. Broccoli, rødpeber, gulerod, spidskål. Samt laks og butternutsquash.

Jeg er godt tilfreds med denne aftens måltid. Jeg synes godt det kan være en udfordring at få grøntsager nok, men i dag kom jeg i mål 👍

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker