Valgdag og vi smasker os i farvoritter

I går var det valgdag og jeg havde valgt at vi skulle gnaske os igennem nogen af mine farvoritter. Derfor faldt valget på torskefilet som var kogt med citronskal, og derefter lagt på en bund af smørstegt hvidkål med citronskal. Drengene fik ris til, men jeg valgte at spise ekstra af kålen og godt med fisk. Jeg er SÅ vild med fisk,- ja faktisk alt slags fisk. You just bring it on ! 😜 Jeg havde lavet en dip af græsk yoghurt sammen med Hellmanns Mayo og rørt tre tsk.frisk peberrod i. Jeg smagte til med salt og peber.  Mums ! 😋

Torskefilet på bund af smørstegt hvidkål

Torskefilet på bund af smørstegt hvidkål

Imens vi (Max og jeg) var i fuld gang med aftensmaden gik vi også i  gang med at lave snickes. Årh mand de er virkelig gode 😍  Her er der 100% smagsgaranti. Vi er alle sammen fuldstændig vilde med dem. Må jo nok indrømme at drengene var mere begejstret for disse end for torsken 😱😄

Snickes 😍

Snickes 😍

Opskriften er fra mad”gudinden”  og kommer her ;

http://www.madbanditten.dk/2012/06/24/snickers-uden-sukker/

I aften spiser vi ude, og det er jo altid spændende at komme ud og blive inspireret 😊

Rigtig dejlig weekend til jer alle 😊

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *