Pizzabund på ost

Hvis du mangler et hurtigt bud på en “pizzabund”, så kunne denne være et godt bud. Den er lavet på 300 gr.revet ost, 3 æg, 2 spsk. HUSK og dine yndlings krydderurter. Det tager nul komma nul at lave dem, de er fyldt med smag, mætter godt og du bestemmer selv fyldet. Whats not to like ?

Se mine her ;

Ostebunde inden de kommer i ovnen ☺️

Ostebunde inden de kommer i ovnen ☺️

Efter en tur i ovnen, og nu ved at blive gjort klar til sidste runde 😋

Efter en tur i ovnen, og nu ved at blive gjort klar til sidste run

Jeg var løbet tør for fyld, så vi endte med at spise dem som du ser dem her. De smagte godt og vi var tilfredse 👍

Hvis du ønsker flere gode ideer uden mel og sukker så kig med hos Madbanditten ;

http://www.madbanditten.dk/?s=pizzabund

Vi er snart på vej ud i den store verden for at nyde livet uden job og dagligdags pligter. Det glæder vi os meget til. Det betyder, for mig, at jeg er begyndt at gøre mig nogen tanker om hvad jeg skal spise når vi kører ned gemmen Tyskland. Der er jo masser af rastepladser, og udbuddet bliver også bedre og bedre. Jeg føler mig nu alligevel mest tryg ved min egen mad. Jeg har derfor bagt et stenalderbrød, nogen madpandekager, grøntsagsrugbrød og minipizzaer (som de ovenstående billeder) Vi har også vores egen morgenbuffet med som vi spiser på færgen, det er mega hyggeligt ☺️

Turen tager vel omkring 12-13 timer, så det er ikke så slemt, og når vi kommer frem er der både køleskab og fryser, så det skal nok gå fint med at maden kan holde til det. Jeg pakker også godt med nødder, salamipølser og vand. Drengene glæder sig til at proppe sig med burgere og pomfritter 😩 Jeg må trøste mig med, at de nærmest kun får det på disse motorvejsture 😊  I dag vil jeg begynde at pakke, det er så første gang jeg er i SÅ god tid, men jeg bruger jo ikke sommertøjet alligevel 😜 så bare ned i kufferten med det 😄

Åh hvor jeg glæder mig til sol ☀️😍

 

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *