Hjem LCHF Djævleæg

Djævleæg

af Linda
Djævleæg
Djævleæg
Djævleæg med guacamole

Det er søndag morgen, snart formiddag, og jeg har forkælet mig selv med djævleæg. Jeg havde egentlig lyst til pandekager, men ved godt at jeg kun vil være mæt i ganske kort tid, og at det vil irritere mig resten af dagen. Jeg tog derfor en hurtig beslutning og lavede mig en stor, god og mættende morgenmad.

Har du prøvet at lave djævleæg ? Det er som sådan ikke en opskrift, men egentlig bare hårdkogte æg som jeg udhuler og fylder med tun som er rørt op med lidt mayo og æggeblommerne, samt tabasco sauce, salt og peber. Det giver en stabil og lang mæthed og det er jeg kæmpe fan af. I dag valgte jeg at have guacamole ved siden af. Tænker at det varer mange timer før jeg skal i køkkenet igen 😉

Kan du huske at jeg i tirsdags skrev at jeg skulle til dyrlægen med vores lille hund? Hold da op en omgang. De kunne ikke få lov at komme i nærheden af hendes poter for at klippe hendes negle. De forsøgte med to indsprøjtninger med sovemedicin, men det virkede ikke. De måtte derfor lægge hende i fuld bedøvelse. Det synes jeg godt nok er voldsomt for at få klippet negle. 1800 kroner kostede det. For at klippe negle..

I morgen går det løs med mit mormor liv. Vi skal i gang med nogen af de gode vaner, og opsøge de hyggelige samværsgrupper. Jeg tror vi starter i Valby hvor der skulle være et rytmik hold. Det bliver spændende. Jeg har bagt boller og købt ind til en madpakke som både Emmie og jeg kan spise. Jeg har lavet en pusletaske med de ting vi får brug for, når vi er på farten, så jeg synes jeg er godt forberedt. Jeg glæder mig.

Resten af min søndag skal fordeles mellem de seje deltagere på Madbandittens Kickstart forløb, en lang gåtur i skoven med hundene og gode venner, samt et besøg hos min datter og svigersøn som netop har fået nøglen til deres hus og derfor er i fuld gang med at rive ned og bygge op. Jeg keder mig aldrig.

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker