Hjem LCHF Hjemmepasser og blogger

Hjemmepasser og blogger

af Linda
Det skønne guld.

Men hvordan går det så? Det spørgsmål har jeg fået stillet nogen gange de sidste par uger. Og det går da godt, tak 🙂

Altså, jeg vidste jo godt hvad jeg havde sagt ja til, jeg vidste godt, nogenlunde, hvordan min hverdag skulle se ud. Og så alligevel.. for der sker mange ting bag kulissen kan jeg godt betro jer. Jeg arbejder for fuld drøn, på endnu en drøm, og lige så snart jeg er tættere på så skal I nok få besked.

Mit skønne yngste barnebarn har taget godt imod mig, Hun griner, leger, spiser og kører mig rundt om sin lillfinger. Alt er som det skal være. Jeg har været i kontakt med mange andre hjemmepassere, og vi har aftalt legedage, rytmikdage og tumledage. Men lige nu spænder Emmies sovemønster lidt ben for os, fordi hun sover fra 9-11 og de fleste legegrupper er fra 10-12. Jeg har derfor sat os lidt på “hold” og sagt at vi vender tilbage så snart det ændrer sig.

I ventetiden har jeg lavet andre legeaftaler med børn (og forældre) med samme sovemønster, hvor vi kan mødes 11.30-13.30 og så må vi se hvordan det går.

Det er sjovt med det sovemønster. Jeg kan nærmest sætte uret efter den unge dame. Hun har nogen meget tydlige tegn på træthed og de kommer som et lyn fra en klar himmel. NU skal jeg sove. Jawol siger jeg og så bliver hun puttet.

Det går også rigtig fint med deltagerne på Kickstart holdet hos Madbanditten. Den gode ånd fortsætter, og jeg synes de er mega seje. Super flotte resultater! Ikke kun med vægt, men ting som blodtryk der er faldet til normalgrænsen, blodsukker hvor der ikke længere behøves tablet behandling, pænere hud, mindre appelsinhud, ingen mavesmerter, langt færre måltider og meget mere. Virkelig flot.

Jeg smutter for nu. Har lidt travlt behind the scenes 🙂

Knus fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker