Hjem LCHF September

September

af Linda
Skønneste Emmie

September lakker mod enden, og sikken en måned det har været. Jeg tog hul på mit nye arbejdsliv og det har bestemt ikke været kedeligt.

28 dage med de seje kickstart deltager fra Madbanditten har holdt mig godt beskæftiget fra tidlig morgen til sen aften. Jeg har lært rigtig meget og er stolt af at have haft muligheden for at følge dem alle sammen. De har kæmpet en brav kamp med at ændre deres krops brændstof, og skal fortsat arbejde for deres nye livsstil, men nu har de fået en kickstart, og har set de rigtig mange fordele, hvilket har givet dem lysten til at fortsætte.

Og Emmie, lille pragtfulde Emmie <3 Det går så godt. Vi hygger, leger, spiser, synger, går ture, besøger biblioteket, går på legepladser, besøger legeland og har legeaftaler. Det giver god mening og fylde i mit liv. Jeg nyder hendes selskab utrolig meget. Og jeg må sige at det er helt vidunderligt, at jeg også ser resten af familien, stort set hver dag. Jeg hjælper dem hvor jeg kan, med indkøb og madlavning, og nyder at få et kram af min datter hver dag.

De sidste 2 uger har været ekstra hektiske fordi der har været fokus på min datter og hendes families flytning. De har købt sig et rækkehus, som krævede et temmelig kærlig hånd for at blive til et dejligt sted at være. Min mand er gået all-in på istandsættelsen hvilket har betydet at jeg har manglet ham herhjemme. Men i dag, søndag, er de flyttet ind og der breder sig en behagelig ro. Jeg glæder mig til at slippe for trapperne til 2 sal, med en 1 årige på den ene arm, og pusletaske og indkøbsposer på den anden arm. ØJ det er tungt!

Men hvad nu med mad? – Det er i den grad blevet nedprioriteret. Selvfølgelig har jeg lavet mad og spist det jeg plejer, men der er ikke sket noget bemærkelsesværdigt på den front. Jeg håber at tiden til det kommer tilbage meget snart.

Noget helt andet er det som jeg går og pulser med i mine fritimer, det er også smadder spændende, lidt hårdt, og kræver min fulde opmærksomhed når jeg er der. Men det bliver SÅ godt, og giver min livsstil endnu mere mening.

Jeg har haft 3 vagter på plejehjemmet, hvilket er meget lidt, men jeg har ikke haft tid, overhovedet ikke. Jeg er træt, men glad og meget tilfreds. Nu bliver det spændende hvad den næste tid vil byde på. Jeg forholder mig åben og siger velkommen til alt det nye der kommer min vej. Spændende!

Oktober banker på, føler du dig klar? Jeg glæder mig til alle de smukke farver som skoven byder på. Emmie og jeg skal ud og samle blade som vi skal tørre og klistre på papir. Det bliver også hyggeligt.

Knus fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker