Hjem LCHF Book mig

Book mig

af Linda
På vej til undervisning i LCHF

Velkommen oktober, du med dine smukke farver, regn, rusk, frisk luft og dejlig efterårssol. For mig er oktober den smukkeste måned og jeg glæder mig til at gå i skoven og samle blade og kastanjer, træde på svampe og blive blæst godt igennem.

Oktober byder også på nye spændende ting her hos familiefristelser. Nu kan du booke mig til 1:1 vejledning i LCHF/livsstilsændring. Du kan læse meget mere om her http://familiefristelser.dk/?page_id=3004 Du vælger selv om dit forløb skal være over mail eller telefonsamtaler.

Mit lærerige forløb med deltagerne hos kickstart har givet mig blod på tanden til at hjælpe endnu flere mennesker. Jeg elsker at brede budskabet og lære fra mig. For mig har lchf været den helt store øjenåbner, og den ro jeg føler i kroppen dagen lang, synes jeg alle burde have.

Jeg glæder mig til at følge endnu flere modige mennesker som vælger at ændre livsstil, og sætte fokus på sig selv og egen udvikling.

I dag er det onsdag og jeg sidder her og tænker på hvad Emmie og jeg skal finde på. Jeg kunne godt tænke mig at finde en legestue hvor vi kan mødes med andre på hendes alder. Vi er dog lidt udfordret af hendes sovemønster.. Hun sover nemlig når alle de andre er vågne og så er hun frisk når de sover til middag. Jeg håber at jeg kan lægge hende til at sove lidt tidligere i dag og så bare trille med barnevognen hen til den udvalgte legestue.

Emmie er glad for mad, og det er en fornøjelse at kokkerere til hende. Hun spiser det jeg laver, og laver ikke skæve grimasser pga. det manglende indhold af sukker og mel. Det er dejligt, synes jeg. Jeg har forsøgt mig med gulerodsboller og kanelboller fra Madbandittens bog ‘brød og kager’ og dem kan hun godt lide. Det kan min søn i øvrigt også, hvilket er ret usædvanligt for han er den største kritiker af mad uden mel og sukker. Jeg tænker at vi kan kalde det for ‘kvalitetsstemplet’ mad når Max har sagt god for det 😀

Emmie er i øvrigt rigtig glad for avocado, og ost. Ikke ostehaps, men rigtig ost som er skåret i tykke skiver. Og så elsker hun smør. Mums, hun ved hvad der er godt. Blåbær er også et hit, og hindbær. Jeg synes hun er smadderdygtig til at spise selv, og hun sætter selv grænsen for hvornår hun har fået nok. Hun har et ret tydeligt kropssprog 😉

Nå, nok for i dag, jeg ville egentlig bare gøre opmærksom på muligheden for at booke mig til livsstilsændring <3

Knus fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker