Grøntsager og sommermad

Grøntsager.- er det ikke mest noget man spiser om vinteren, som en lille klat ved siden af kød og kartofler ?

Ikke hjemme hos os hvor jeg forsøger at gemme det i alt hvad jeg kan, og her mener jeg både i brød og kager 😜  Drengene spiser heldigvis det meste, og det gør det selvfølgelig nemmere for mig at de ikke er mega kræsne. Vi spiser også meget salat, og det var min tanke at vi skulle grille i dag og have en god blandet salat til. Men altså, hvad sker der med det vejr ? Nå, any way, så endte det med at vi hakkede alt hvad vi havde af grønt i køleskabet, og gik ud i haven og hentede lidt blandet krydderurter. Jeg havde købt kylling, og så havde vi en rest chorizopølse. Nam-nam det hele, så hvorfor ikke bare blande det og få en god ret.

Skønt med grøntsager, og sikke farver !

Skønt med grøntsager, og sikke farver !

Det endte med at smage SUPER godt, og alle var begejstret. Se her 👇

Kylling og blandede krydderurter samt grønt

Kylling og blandede krydderurter samt grønt

I morgen kaster jeg mig ud i en jordbærtærte som jeg skal have med på arbejdet. Det er måske nok lidt modigt da alle jo har en mening om netop denne tærte. Men jeg gør et forsøg med en bund uden mel. Kig med og se resultatet 😊

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *