Hjem Lækkerier Jordbærtærte-, anyone ?

Jordbærtærte-, anyone ?

af Linda

Sommer =jordbærtærte, right ?

Forleden kom vores søde nabo Marie forbi. Hun havde jordbærtærte med til os, de havde nemlig holdt børnefødselsdag for familien. Marie havde været flittig og bagt hele to jordbærtærter. Og nu ved jeg ikke hvordan jeres andres familier hænger sammen, men vi havde ihvertfald ikke haft noget tilbage inde hos os 😂 Men heldige som vi er var der temmelig meget tilovers, som vi fik glæde af. Bo og drengene stod med stjerner i øjnene. Jeg derimod var ikke lige så begejstret. Jeg kan jo ikke spise den dejlige sprøde mel bund 😩 men så var der mere til de andre 😜  Jeg kan tilføje at tærten var væk hurtig, og det fortæller jo meget om hvor godt den smagte.

Nå men den tærte fik mig på “tærte tanker” og da vi fik besøg af søn og svigerdatter nogen dage efter, havde jeg ikke svært ved at finde på en dessert. Det endte ud med denne skønne sag 👇

Første forsøg på melfri jordbærtærte.

Første forsøg på melfri jordbærtærte.

Det var en skøn tærte ! No doubt about it. Den eneste lille ting vi kunne sætte en finger på var at bunden var for tyk. Alle var enige om at smagen var i top👌🏻 ingen meldte pas på den melfri bund. Jeg syntes selv den smagte himmelsk.  Det med den tykke bund, det nagede mig, og jeg besluttede mig for at prøve igen. Det passer perfekt da jeg skal have “ferie kage” med på jobbet, så i dag har jeg kastet mig ud i et nyt forsøg.  Denne gang har jeg lavet bunden tyndere, og faktisk havde jeg dej nok til to bunde, af samme opskrift som sidst. Her ser du resultatet 👇

Forsøg nummer to, med tyndere bund 😉

Forsøg nummer to, med tyndere bund 😉

Jeg glæder mig til at høre hvad de synes om den i morgen 😊

Mine indkøb bliver foretaget her

 

 

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

Saga juli 29, 2015 - 4:05 pm

Vil du ud med opskriften på den gode tærtebund? 🙂

Reply
Advokadofyrensballondans juli 30, 2015 - 7:25 pm

Hej Saga, tak for dit spørgsmål.
Opskriften på denne lækre sommertærte, som jeg klart kan anbefale, er fra madbandittens bog “brød&skager” Der er smør, mandelmel, HUSK, vaniliepulver og bagepulver i. Ingen mel og sukker.
Jeg må ikke kopiere hendes opskrift da det er ulovligt, og jeg kan ikke linke til den da hun ikke har den på sin side. Jeg ved at man tit kan få tre af hende bøger til små 100,- i Føtex og Bilka bla.
Beklager at jeg ikke var opmærksom på det da jeg lagde billedet op ☺️

Reply

Skriv dine tanker