Hjem LCHF The low carb universe

The low carb universe

af Linda
The low carb universe, Mallorca here I come!

Om en uge sidder jeg på skolebænken, klar med pen og papir, og især min telefon. Skolebænken befinder sig på Mallorca, og jeg skal undervises i 5 dage af hele 19 forskellige undervisere som kommer fra det meste af Europa. 5 dage med en masse god viden, motion og lækker mad.

Skal-skal ikke?

Jeg må indrømme at det er grænseoverskridende for mig, og en anelse angstprovokerende, at tage afsted alene. Jeg har aldrig rejst alene, og tanken om at jeg skal mellemlande, og finde næste fly, kan nærmest give mig hjertebanken. Ja ja jeg ved det godt, det er super nemt i dag, og alting er skiltet super fint. og de fleste taler engelsk. Any way så er det en ny situation for mig og den skal jeg lige sluge. Jeg gør det selvfølgelig alligevel.

Udvidet netværk

Det at jeg kommer alene, og skal klare mig på engelsk, er en udfordring. Jeg forstår ganske udmærket engelsk, men at skulle formulere mig og deltage i workshops på engelsk det er en anden udfordring. The low carb universe er arrangeret af Hanna Boëthius og Bitte Kempe Björkman.

Vi kommer næsten alle sammen fra Europa, og de fleste kommer alene. Vi har alle samme interesse indenfor lchf og søger mere og ny viden. Jeg glæder mig til et større netværk, og håber at jeg finder nogen som jeg har en god kemi med. Det kunne være rart med en penneven som jeg kunne holde mit engelske ved lige med. Vores værter har lejet hele hotellet, så alle der er der, er i samme selskab, og det synes jeg er rart at vide.

Podcast

Jeg har i flere år lyttet til podcast, og næsten fra starten har jeg lyttet til ‘fast keto’ med Vanessa Spina. Jeg har også hendes kogebog. Hun kommer og underviser, så det er jeg naturligvis spændt på. Jeg har fulgt hendes rejse, og jeg synes hun har ændret sig meget. Hun har været en del på skolebænken, og det afspejler sig i hendes podcast og livsstil. Du finder hende nemt på Instagram og facebook.

En anden underviser jeg glæder mig til er Maria Emmerick. Jeg kan godt lide hendes måde at formuler viden på. Hun er super positiv og imødekommende, og så er jeg vild med at hun bruger så meget tid i naturen. Alt hendes træning foregår udendørs, hun løber og styrketræner, sejler kajak, paddlebord osv. Har du set hende? Hun er overalt på de sociale medier.

Hvad forventer jeg at have med hjem ?

Tjoo et større netværk, en masse ny og god viden som jeg kan bruge i mit daglige arbejde med mine klienter, og som jeg kan dele her på bloggen. Er der noget du gerne vil have at jeg tager med hjem? Noget bestemt du gerne vil have at jeg suger til mig? Jeg tror især, at den del der handler om ‘det svære vægttab’, er interessant og i hvert fald noget jeg kan bruge i mit arbejde. Jeg vil gerne hjælpe så mange som muligt, og jeg ved hvor langt vi kan komme med kosten alene.

Hvis du har lyst kan du læse alt om eventet lige her https://lcu.thelowcarbuniverse.com/

De forskellige undervisere ser du her https://lcu.thelowcarbuniverse.com/who/

Du kan også finde vores program for hele ugen og se hvad jeg bliver undervist i. Nogen dage skal jeg vælge imellem nogen ting, men det har jeg ikke besluttet mig for endnu.

Rigtig dejlig dag til dig

Hvis du har lyst kan du læse mere om mig og mit liv, lige herhttp://familiefristelser.dk/?p=2921

Knus fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker