Hjem LCHF Rejsen

Rejsen

af Linda
The low carb universe

Godmorgen fra Mallorca. Hold da op en rejse jeg var på i går. Den var unødvendig lang!

Tilbage i februar måned, hvor jeg bestilte rejsen, var det ikke til at få en direkte flyafgang fra Kastrup til Mallorca, som passede med at jeg kunne nå frem til undervisningen. Jeg valgte derfor at mellemlande, og komme en dag før alle andre.

Men ærlig talt, det var for meget. Jeg endte med at bruge 13 timer, på noget der kunne have taget 5 timer. Det var selvfølgelig de sidste 3 timer der var mest trættende. Men det lykkes alt sammen, og jeg er stolt af at jeg kunne finde rundt, og alle de bekymringer jeg havde blev gjort til skamme.

Jeg vågnede i går morges og var stadigvæk ikke helt rask. Jeg har siden fredag aften været ramt af en mavevirus hvor jeg løb i pendulfart til badeværelset og kastede op. Jeg besvimede endda midt på natten, og fandt mig selv liggende, helt kold, på gulvet, uden at vide hvor længe jeg havde ligget der. Lørdag og søndag blev tilbragt på sofaen som en slatten karklud og usikkerhed omkring min forestående rejse.

Men det blev mandag morgen og jeg skulle op og afsted, stadigvæk med kvalme og ondt i maven. Det er minimalt hvad jeg har spist de sidste par dage, så det var ikke en krop fyldt med energi der tog ud på langfart. Jeg tror derfor, at den lange rejse på 13 timer føltes værre end den måske var. Men når det er sagt, så satte jeg mig og spiste et dejligt måltid i går aftes, og jeg spiste det hele, uden at få mere ondt i maven og det smagte godt.

Nu er det tirsdag morgen klokken er halv syv, og fitness åbner klokken otte, det samme gør morgenbuffeten, hvad skal jeg vælge? Måske et smut ned og tjekke fitness centret ud og så et hurtigt bad og lidt morgenmad? Det lyder som en god plan. Der er også en udendørs opvarmet pool som kunne være interessant.

Når jeg har trænet lidt og spist morgenmad vil jeg gå på opdagelse i denne smukke havneby. Alle de andre deltager kommer i løbet af dagen og vi skal mødes til middag klokken 19, så jeg har rigeligt med tid. Jeg kan se på Instagram at Vanessa Spina ‘Ketogenic girl’ også er ankommet i går aftes, lige som mig, og hun nyder også lyden af havets brusen. Det er så skønt.

Rigtig dejlig dag alle sammen. Følg med på min story på instagram eller facebook, jeg skal nok vise jer så meget som muligt.

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1