Hjem LCHF Low carb undervisning

Low carb undervisning

af Linda
fokus på kulhydrater

I dag startede vores undervisning her på Mallorca. Og hold da op.. Jeg er fuldstændig mør.

Dr. Evelyn Bourdua-Roy

Første time handlede om madafhængighed. Det var læge Evelyn Bourdua-Roy som underviste os. Hun er praktiserende læge, og har en klinik i Canada. Hun har lært meget af Dr. Jason Fung og praktiserer keto/lchf i sin klinik. Jeg synes det var interessant og hun er en god underviser. Senere afholdte hun en workshop hvor vi kunne stille spørgsmål til hendes præsentation. Her talte vi også om hvorfor nogen mennesker står stille i deres vægttab og hvad årsagen kan være, og hvor meget vi er styret af vores hormoner. Evelyn talte også meget om søvnen og den betydning den har for vores helbred, vores vægt, vores relation til andre mennesker, ja stort set alt af betydning.

Ximena De Las Serna

Næste underviser var Ximena De Las Serna som også går under navnet @thefunctinalforce på de sociale medier. Ximena brænder mest for den kvindelige cyklus, vores hormonelle balance, og hvorfor ingen burde tage p-piller og hvor nemt det er at beskytte sig mod graviditet helt uden hormoner. Hun talte om kostens betydning men også om vores søvn. Ximena talte om motion og hvor nemt man kan komme galt afsted med at dyrke alt for meget cardio træning. Alt med måde. Jeg oplevede Ximena som en ildsjæl, fuld af passion for det hun laver.

Dr. Ann Childers

Tredje underviser var Dr. Ann Childers, og her var jeg allerede ved at være lidt træt. he he det var tidligt, men jeg anstrengte mig super meget for at få det hele med. Dr. Ann Childers var lidt mere monoton at lytte til, hun var dygtig, men det var et stort skift efter den lille ildsjæl. Foredraget handlede om menneskets udvikling og nutidens sygdomme og hvordan vi selv kan være med til at ændre det.

Vanessa Spina/Ketogenic Girl

Fjerde underviser var Vanessa Spina, og nu var jeg helt oppe på dupperne. Jeg har fulgt Vanessa i lang tid og lyttet til hendes podcast. Hun har indimellem nogen meget interessante gæster og jeg lærer noget hver gang. Men jeg må sige at det er svært at gengive hvad hun lærte os i dag. Det var virkelig svært og nørdet, men det var spændende.

Vanessa Spina / Ketogenic Girl

Resten af dagen var der workshops, og man kunne vælge at deltage i dem man fandt interessante eller tilmelde sig yoga holdet. Jeg gik en tur. Jeg trængte i den grad til at få luft og få rørt mig. Jeg havde på ingen måde lyst til at være indendørs mere.

En spændende dag, helt bestemt. I morgen handler det mest om diabetes.

Rigtig god dag.

Knus fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker