Madpandekager

Madpandekager laver jeg tit, mest fordi det er nemt og de er så taknemmelige. Altså jeg mener, du kan komme lige præcis det fyld i som du allerbedst kan lide, du undgår mel, sukker og unødvendige tilsætningsstoffer. De kan nemt fryses ned, men husk at lægge et stykke madpapir imellem først 😉  Forleden lavede jeg denne stak 👇

Madpandekager uden mel og sukker men fyldt med smagfulde krydderurter.

Madpandekager uden mel og sukker men fyldt med smagfulde krydderurter.

Jeg kan spise dem til alle mine tre måltider, men vælger dem oftest til frokost. Det var også to af disse jeg havde valgt til mine lange tur på den tyske motorvej.

Madpandekager består af æg, æggehvider, græsk yoghurt, fløde og HUSK. Her tilsætter du så dine favorit smag. Jeg er vild med timian og rosmarin så i øjeblikket er de i alt min mad 😄

Jeg synes ikke det er svært at leve uden gluten og overholde mine principper omkring sukker når jeg er væk fra min faste hverdag. Man kan få alle basisvarer i et supermarked og så går det fint. Det eneste jeg har med hjemmefra er kokosolie. Når vi spiser ude vælger jeg en salat, en suppe eller en god bøf med grøntsager. No big deal.

Jeg nyder min ferie, og synes det er vildt at de to første dage allerede er væk 🙈

I morgen skal vi på tur til Salzburg, vi har ikke noget rigtigt mål med det, vi skal bare nyde byen og ose lidt. De sidste tre dage har vi cyklet meget hver dag, og har allerede tilbagelagt 60 km. Og det er altså ikke 60 km som i Danmark, for her er bjerge og bakker, og jeg kan godt slå fast, at det er hårdt arbejde 😰 ! Jeg har været en rigtig piveskid og har måtte stå af cyklen mange gange fordi jeg ikke kunne få vejret. Mit hjerte var ved at hoppe ud af kroppen,-seriøst ! Sådan føltes det ihvertfald 😄 men det er fedt, og en super lækker tilfredshed jeg har haft når vi er kommet hjem. Det har været det hele værd. Men i morgen er cykelfri dag så jeg kan få ro til mine knæ, og det gør saftsuseme også ondt bagi 🙊🙈

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *