Hjem LCHF Maria Emmerich

Maria Emmerich

af Linda

What did you learn in school today, dear little friend of mine?

Maria Emmerich i køkkenet for at bage sin chokoladekage

Fredagen på kurset her med ‘the low carb universe’, har igen været lærerig. Jeg er dog ved at være mættet nu, og kan mærke at jeg trænger til at være lidt for mig selv, og fordøje alle disse indtryk. Jeg deltager naturligvis i det jeg skal, og jeg er glad for at være her, men min introverte side begynder at mase sig på.

The biggest looser VIP

Første time blev afholdt af Erik Hörstadius. Han vandt ‘the biggest looser VIP’ i Sverige sidste år. Erik fortalte om hvor meget han, i hele sit liv, har kæmpet med sin overvægt, og prøvet alt, men uden succes. Han har sågar prøvet lchf flere gange uden at kunne holde sig til det. Da Erik blev kontaktet, om han ville deltage i tv programmet ‘the biggest looser’, sagde han ja med det samme. Han gik i gang med at researche lchf/keto og om at faste.

Erik havde stor succes med keto og især med at faste. Det fik ham rigtig fint igennem programmet, og han holder stadigvæk sit vægttab. Erik prøvede ved hvert eneste interview, efter at have vundet, at gøre opmærksom på, at det var ved at faste, og spise striks lchf, at det var lykkes ham så flot, men ingen ville lytte. Det skulle fremstå som om at han havde tabt sig ved at spise mindre og dyrke motion. Dette kan man jo kun undre sig over.

Life in the fasting lane

Foredrag nummer 2: Wow siger jeg bare, der er power bag denne kvinde, hold da op! Det var en meget hurtig time. Super inspirerende kvinde at lytte til. Eve Mayer er navnet, og hun skriver bøger og indspiller podcast og er i det hele taget meget aktiv hele tiden. Hun er en professionel foredragsholder, og det var tydeligt at mærke. Eve har stort set prøvet alt i forhold til vægttab, hun har også været igennem tre maveoperationer, men intet hjalp hende før hun fandt keto og for første gang i sit liv følte sig mæt. Eve fandt ud af, at det med at faste, var lige noget for hende. Hun tabte sig, fik sit gode humør tilbage og blev fri for medicin.

I kan finde ud at mere om Eve Mayer og hendes rejse ved at lytte til podcasten ‘fasting lane’ og så er internettet også spækket med oplysninger om hende. Hun udkommer med en bog til januar som hun har skrevet sammen med Dr. Jason Fung og Megan Ramos om vægttab. Du kan læse meget mere på bloggen og forudbestille bogen hvis det skulle have interesse. Klik på navnet hvis du vil læser mere om Jason Fung

Vegetarisk lchf

Jaydeep Bhuta er manden bag dagens tredje foredrag. Og som med de to andre var Jaydeep blevet voldsomt overvægtig, og kunne ikke finde ud af at komme af med sin overvægt, ud fra de gængse retningslinjer. Jaydeep ‘så lyset’ da han stiftede bekendtskab med lchf og kiloene begyndte at rasle af. Jaydeep har ‘opfundet’ en meget kulhydratfattig is og forskellige chokoladebarer, og de er tilsyneladende en stor succes. Jeg kan desværre ikke fortælle hvad jeg synes om dem, for de har brugt sødemidler i, og jeg kan simpelhent ikke lide smagen. Jeg kan derimod fortælle at jeg så flere gå tilbage og købe chokolade. Mærket på deres produkter hedder Bonosh.

Maria Emmerich

Dagens fjerde foredragsholer var Maria Emmerich, som nok er dette events største ‘stjerne’ med 149 tusinde følger på Instagram og jeg ved snart ikke hvor mange bøger skrevet (12?). Maria talte om fedtforbrænding i forbindelse med vægttab, og hvordan vi hver især reagerer på forskellige fødevarer, men også hvilke fødevarer vi skal være opmærksomme på. Mejeriprodukter, nødder, æg, og sødemidler kan for nogen mennesker være med til at sætte en inflammation i gang, og bremse vægttab.

Et par timer senere gik Marie i køkkenet for at demonstrere hvor nemt og hurtigt det er at bikse en keto dessert sammen hvis man får uventet gæster. Du kan læse mere om Maria lige her

Lørdag morgen starter med et foredrag af tandlægen James Goolnik, det er faktisk noget jeg glæder mig til. Jeg synes han har fat i den rigtige ende når vi skal tale om hvordan vi ‘belønner’ vores børn med slik, og hvordan vi kan ændre det. Ret spændende. Vi skal også have en time med Craig Emmerich, og Darryl Edwards + Mark Hancock.

Rigtig dejlig lørdag alle sammen.

Knus fra Linda

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker