Vafler til morgenmad

Hjemme hos os får vi vafler til morgenmad indimellem. Det er noget jeg først begyndte på for to år siden, men jeg ærger mig over, at jeg ikke begyndte noget før 😉  Jeg laver flere forskellige slags vafler men også pandekager. Det er lige meget hvilke af de to slags jeg vælger at lave, det hele falder i god jord 😋

Forleden lavede jeg en stak vafler som bestod af creme fraiche 38%, bagepulver, HUSK, vaniliepulver, æg, blå birkes, hjemmelavet mandelmel, citron og sukrin gold. De så sådan her ud 👇

Vafler lavet på creme fraiche 38%

Vafler lavet på creme fraiche 38%

Jeg er også ret glad for de små pandekager med kardemomme og vaniliepulver, som kan spises døgnet rundt, ihvertfald af mig 😋 Sidst jeg spiste dem fik jeg dem serveret af min svigerinde, som havde lavet en lækker hindbærskum til. De så sådan her ud 👇

Lækre små pandekager ☺️

Lækre små pandekager ☺️

Disse vafler og pandekager bliver man ikke træt af lige med det samme 😉

Men de allerfleste dage starter dagen med en form for æg samt grøntsager og ost.  Det er jeg heller ikke træt af endnu. Jeg er meget taknemlig for at jeg ikke er allergisk over for æg 🙏🏻

Jeg har i lang tid taget tilløb til at lave en greenie om morgenen, men jeg har endnu ikke fundet en opskrift som har fristet mig. Men jeg har lovet mig selv at det skal gøres inden denne sommer er forbi 🙈😁 De er så sunde og jeg ved at jeg vil blive glad og tilfreds med mig selv når først jeg går i gang. Er der mon nogen som har en god idé, en greenie som de selv er glad for ?

Nå, nu må jeg i seng,  jeg er fuldstændig ødelagt i hele kroppen ovenpå dagens cykeltur i Østrigs bjerge 😓😊

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *