Hjem LCHF Bliver du aldrig træt af æg?

Bliver du aldrig træt af æg?

af Linda
Et lækkert måltid som kan spises hele dagen.

Svaret er nej. Jeg bliver aldrig træt af æg.

Bliver du aldrig træt af havregryn/yoghurt/franskbrød ?

Jeg synes at æg kan varieres, næsten i det uendelige. Du kan bruge forskellige krydderier, ost, kød osv. Der er virkelig mange muligheder med æg, og for mig betyder det ikke spor om det er til morgen, middag eller aften. Jeg nyder altid mine æg.

Jeg hører virkelig ofte at folk er trætte af æg efter bare et par uger, og det undrer mig. Selvfølgelig er det en forudsætning at du kan lide æg, og gider bruge den korte tid det tager at tilberede dem. Men at man kan blive så hurtigt træt af æg er mig en gåde. Tit har de samme mennesker spist yoghurt/havregryn de sidste 20-30 år. Måske handler det mere om omstillingen ?

Hvad spiser du til morgen ?

Jeg spiser selv æg tit, men jeg laver også andre ting, for mig er æg det nemmeste og hurtigste jeg kan finde på. Og de mætter mig godt og længe. Jeg ville elske at høre hvad du spiser når du bliver sulten om morgenen/formiddagen? Og hvor længe har du spist det samme ?

Jeg tror snildt jeg kunne finde de første 100 billeder med æg af forskellig art. Jeg ved ikke hvor mange udgaver man kan finde havregryn og yoghurt i?

Fra krydderboller til æg

Før jeg ændrede min livsstil til lchf spiste jeg krydderboller eller toastbrød, af den helt hvide slags. Jep, jeg ved det… jeg har ikke noget til gode der 🙂 Tror jeg spiste det samme fra jeg var 13 år til jeg fyldte 42 eller noget i den stil. Jeg smagte ikke på det, det røg bare ned i en fart med forskellig pålæg som syltetøj, Nutella, pålægschokolade eller kødpålæg. Ved siden af havde jeg et krus te med 3-4 tsk. sukker eller en kop kakao.

Argh ! tænker jeg nu om mig selv og mine tidligere vaner, men det var bare sådan det var, og der var ingen der satte spørgsmål tegn ved det. Altså udover mit skrantende heldbred og tiltagende mavesmerter og kvalme…

Det var lige et lille indlæg om en af de mange ting jeg går og undrer mig over (og der er mange).

Knus og rigtig dejlig dag til dig fra mig.

Spicy æggekage
Spicy æggekage fra morgenstunden

Hvis du har lyst til at prøve en lækker ret med æg så kast dig ud i min spicy æggekage

0 Søde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker