Hjem LCHF Påvirkes du nemt?

Påvirkes du nemt?

af Linda
Juleferie i Tyskland
Juleferie i Tyskland
På vej hjem efter en skøn ferie i Tyskland

Hver dag, hele tiden, udsættes vi for reklamer, annoncer, og skjulte budskaber. Der arbejdes, helt målbevidst, for at ramme hver enkelt af os. Påvirkes du nemt? Nogen ting preller af på os, men de ting som lige nu og her har betydning for os, og der hvor vi er i vores liv, de påvirker.

Du kender det godt. Hvis du er på slankekur så ser du madreklamer og kage allevegne. Hvis du er enlig ser det ud som om alle andre har en kæreste og er enormt lykkelige. Eller hvis du ønsker at blive gravid, så er alle du møder på din vej ,i deres sidste trimester, med store tykke flotte maver. Sådan er det bare. Det du fokusere på, er det du møder.

I de sidste par måneder har jeg fokuseret på selvudvikling og udvikling af mit virke her på bloggen og de sociale medier. Jeg har lang vej igen før jeg kan mænge mig med ‘alle de store’. Men jeg synes familiefristelser skiller sig ud ved at være meget personlig. Det kan jeg godt lide. Hos mig kommer I helt ind bagved kulissen.

I starten af sidste uge lavede jeg en rundspørge på Instagram om hvorvidt jeg burde skifte navn. Det forholder sig jo således at jeg har to forskellige navne. Min blog og på Facebook går under familiefristelser, men på Instagram er jeg lindalowcarb_ketolife. Det er lidt noget rod, og jeg ved endnu ikke hvad det ender med. Men jeg synes at det var skønt at så mange af jer deltog i debatten, og gav jeres meninger til kende. Tak for det <3

Men når vi taler om påvirkning, så er jeg let at påvirke, og det arbejder jeg med. Det er faktisk drønirriterende. Det har i nogen tilfælde ændret mine venskaber, fjernet nogen som jeg i dag ærgrer mig over ikke at have i mit liv. Jeg har også måtte skifte arbejdsplads pga, negativitet. Jeg kan simpelhent ikke holde det ud.

Negativitet påvirker mig også. Jeg bliver fuldstændig drænet for energi af at være sammen med mennesker som har et problem for hver en løsning. Jeg bliver nærmest nedtrykt af at være i deres nærhed! Jeg er blevet bedre til at sorterer dem fra. Ikke forstået på den måde, at folk ikke må have en dårlig dag, eller periode, det tænker jeg at vi alle sammen har. Men hvis de generelt bare er negative så orker jeg dem ikke i mit liv.

Farvel 2019 og hjerteligt velkommen til 2020

2019 har budt på meget godt, rigtig meget endda.

Jeg er meget lykkelig for den chance jeg har fået for at være helt tæt på min datter og hendes familie. At være sammen med mit yngste barnebarn hver dag, kan slet ikke beskrives. Jeg er sikker på, at det er noget jeg vil tænke på, med glæde, resten af mit liv.

Chancen for at arbejde, endnu mere med det jeg brænder for er også noget jeg er startet op på i 2019. At udvikle min sociale platforme, og hjælpe folk med vægttab igennem lchf principperne er mig en stor glæde.

At jeg er med som coach hos Madbanditten var det bedste og mest kærlige professionelle skulderklap jeg fik. Jane Faerber er for mig det ypperste man kan opnå indenfor lchf/keto. Hun har lært mig næsten alt hvad jeg ved. Og så er hun skøn, ligetil, smilende, ærlig og skriver/formulere sig super godt. Jeg er STOLT af at arbejde sammen med hende <3

Jeg har taget en online uddannelse i 2019 hos det svenske Paleo Institute, det er jeg også stolt af. Det har klædt mig endnu bedre på til at hjælpe med vægttab.

2019 blev også året hvor jeg mistede min elskede moster. Det gjorde, og gør, ondt i hjertet. Hun var sådan en stærk kvinde, som til trods for sygdom, altid fandt tid og overskud, til at arbejde som frivillig i Røde Kors, utallige sygehus besøg, men også til alle os, hendes niece og nevøer. Smil og latter var noget hun gavmildt delte ud af. Jeg vil altid savne hende.

2019 bragte også min far ud af balance. De sidste 8 måneder er mange tanker og bekymringer gået til ham. Jeg tør ikke at tælle hans operationer sammen, og hvor mange gange han er røget ind og ud af hospitalet, men det er mange, alt for mange. Han er stadig indlagt, i dette øjeblik. Vi havde ellers håbet han kom hjem til nytår. Øv.

2020

Om 6 timer skåler vi det nye år ind. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at gøre det til mit, med mindre bekymring, flere kys. kram og kærlighed.

Jeg glæder mig til to bryllupper <3 Begge mine ældste børn skal giftes i 2020, så det bliver et ‘kærlighedens år’ YAY !

Rigtig rigtig godt nytår og tak fordi du læser med <3

Kærlig hilsen Linda

Ønsker du at gå ned i vægt ? Lad mig hjælpe dig !

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker