Hjem LCHF Familiefristelser eller ej

Familiefristelser eller ej

af Linda
På vej til undervisning i LCHF

I sidste uge lavede jeg en lille spørgerunde på Instagram om hvorvidt jeg skulle skifte navn der fra lindalowcarb_ketolife til Familiefristelser. Tanken var, om det ville gøre det nemmere, at jeg hedder det samme på alle mine tre platforme.

Afstemningen viste, at flertallet synes jeg skal skifte navn, bare ikke på Instagram. De ønsker at jeg skifter navnet her på bloggen og facebook så jeg hedder lindalowcarb her også.

Jeg fik mange interessante grunde til hvorfor folk synes jeg skal skifte navn. Du får her nogen af grundende

  • Familiefristelser lyder kinky
  • Lindalowcarb er meget mere personlig
  • Som enlig ville jeg ikke besøge en side der hedder familiefristeler
  • Giver bedre overblik med ens navn alle steder
  • Nemmere at søge på internettet med samme navn.
  • Familiefristelser fortæller ikke noget om livsstilen lchf
  • Behold familiefristelser fordi du ikke kan ændre livsstil uden at du har familien med

Mange af begrundelserne gik igen, og jeg er smadder glad for at I ville deltage. Mange ting har jeg slet ikke tænkt på, og det var rart at få alle vinkler med.

Måske skal jeg ændre navnet her på bloggen. Måske skal jeg hedde lindalowcarb, for at fjerne enhver tvivl om hvad det er jeg beskæftiger mig med.

Men hvordan ?

Jeg må undersøge muligheden for at beholde min blog selvom jeg ændrer navnet. Kan man overhovedet det ? Jeg har jo købt domænet ‘familiefristelser.dk’ Jeg er bange for, at det ikke er så ligetil. Jeg har også forsøgt at ændre navnet på Facebook men her støder jeg også på udfordringer.

Kan du hjælpe?

Har du et godt råd, har du måske været i samme situation før ? Jeg er lutter øren !

Kærlig hilsen Linda

4 comments
0

Du vil måske også synes om dette

4 comments

sally Thomsne januar 7, 2020 - 3:33 pm

Er slet ikke enig med …

Syntes klart du skal skifte til familiefristelser ! – hvordan i alverden kan det blive kinky eller at man ikke vil gå ind på den som single ?? så har man da en virkelig forskruet tankegang.
Det gir da så meget mening at hedde det samme hvis du vil drive forretning og leve af det !
Jeg hedder hyggedanmark – hvad kan man ikke få ud af det hvis man ville ?? aj det er simpelthen så langt ude. Syntes det er et skønt rart navn som passer fantastisk !

Reply
Linda januar 11, 2020 - 8:13 pm

Tak Sally, det er dejligt du kommenterer og giver din mening med <3

Jeg synes det er svært at vælge. Det er noget rod at jeg er endt ud med to navne. Egentlig hed jeg også familiefristeler til at starte med på IG, men det var svært for de udenlandske følgere at forstå, og så skiftede jeg. Måske et skidt valg, men nu hænger det ved.

Jeg synes at hyggedanmark er et dejligt navn til din hjemmeside, jeg håber at I får kæmpe succes !

Reply
IT-guruen januar 28, 2020 - 4:43 pm

Du kan jo beholde dit nuværende domænenavn og samtidig købe et nyt domænenavn med det andet navn. Her kan du så viderestille alt trafik fra familiefristelser.dk til det nye domænenavn.

Reply
Linda januar 29, 2020 - 6:53 am

Ja det har du ret i. Jeg har også tænkt på det, men jeg er bare så bange for at jeg kommer til at miste noget af mit indhold? Og kan jeg regne med at trafikken viderestilles?
Men helt sikkert en idé jeg er varm på og arbejder videre på.
Lige nu har jeg ændret mit tema og derved fået lindalowcarb med ind i navnet. Jeg er ikke færdig endnu, så måske bliver det endnu bedre.
Tusinde tak for dit svar 🙂

Reply

Skriv dine tanker