Hjem grøntsager og krydderurter Hjemmelavet persille pesto

Hjemmelavet persille pesto

af Linda

I dag har jeg lavet hjemmelavet persille pesto, det smager altså bare bedre, og jeg ved hvad der er i.

Vi kom hjem fra ferie i nat, og som noget af det første jeg gjorde da jeg vågnede, var at kigge ud i haven til mine højbed. Wauw siger jeg bare 👏 Der var virkelig sket meget på de 18 dage vi havde været væk. Faktisk er det fuldstændig tilgroet og der burde have været tyndet godt ud i tingene inden vi tog afsted. Min persille havde haft voldsom vokseværk og jeg tænkte at vi i de næste mange dage skal have mad som indeholder persille. (Persille er i øvrig god til at understøtte kroppens egen udrensning).  Nå, men i morgen tynder jeg ud i div grøntsager og krydderurter. På den måde vil vi have langt større gavn af de ting vi har plantet.

I dag fik jeg så brugt persillen til en pesto, og pestoen blev brugt til en ret i ovnen med kylling. Det smagte virkelig godt ! Tror nu nok at jeg vil bruge lidt mindre hvidløg næste gang, både fordi jeg synes den blev lidt stærk (Bo synes den var perfekt), men også fordi min mave ikke var særlig begejstret. Men alt i alt en rigtig god og velsmagende ret. Kan godt anbefales, og det tager ikke lang tid.

I morgen vil jeg lave mig en smoothie med persille🙈

Prøv at se nedenstående billeder af retten, måske bliver du inspireret 👇

Ingredienser, og det færdige resultat 😋

Ingredienser, og det færdige resultat 😋

 

Bunden smøres med pestoen og kyllingen lægges ovenpå ☺️

Bunden smøres med pestoen og kyllingen lægges ovenpå, og endnu et lag pesto kommer over kyllingen  ☺️

 

Retten er kommet ud af ovnen og der lægges parmesan over inden den får de sidste fem minutter 😊

Retten er kommet ud af ovnen og der lægges parmesan over inden den får de sidste fem minutter 😊

 

Lækker og velsmagende ret med en god sommersalt til 👏

Lækker og velsmagende ret med en god sommersalt til 👏

Rigtig dejlig lørdag til alle ☺️

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

Karina juli 30, 2015 - 7:36 pm

Tak for inspiration til et dejligt aftensmåltid, det smagte skønt 🙂
Hele familie kunne lide det 🙂

Reply
Advokadofyrensballondans august 2, 2015 - 3:38 pm

Hej Karina. Dejligt at I kunne bruge den dejlige pesto i jeres madlavning. Hos os er det en “bestseller” både med persille og basilikum 😋

Reply

Skriv dine tanker