Smoothie med persille og mynte

Her til morgen har jeg lavet mig en smoothie. Den skulle selvfølgelig indeholde persille som jeg er ved at drukne i 😉 men jeg har også virkelig meget mynte i min urtehave, så det kom jeg også i. Desuden havde jeg en rest kokosmælk, så det røg fluks med ned i blenderen. I fryseren fandt jeg blåbær og brombær, og med en smule vaniliepulver blev den faktisk okay. I morgen tidlig skal jeg starte dagen med en vaskeægte greenie inden vi drager mod min svigermor til hygge og morgenmad.

De første ingredienser er klar til at komme i blenderen 😋

De første ingredienser er klar til at komme i blenderen 😋

Lækker og sund smoothie til at starte dagen på 👍

Lækker og sund smoothie til at starte dagen på 👍

Jeg har god appetit om morgenen, og kan ikke nøjes med en smoothie, så jeg spiser også et æg eller to til.

Har du et godt forslag til en næringsrig smoothie ?

 

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *