Hjem LCHF Vægttab; Sig hej til Marian

Vægttab; Sig hej til Marian

af Linda
Marian med 3 år og 66 kilo forskel

Marian har valgt at skifte livsstil, en markant forskel fra den de fleste danskere lever. For Marian betød det et vægttab på 66 kilo. Ja, du læste rigtigt ! 66 KILO !! Er det ikke helt vildt imponerende. Marian har sagt ja til at deltage i min solskinsserie, og har nedenunder skrevet sin egen historie. Hvis du, ligesom Marian, vil være med til at inspirere andre, så skriv til mig.

Marian med 3 år og 66 kilo til forskel.

Marian fortæller:

På billedet ovenover er der nøjagtigt 3 år og 66 kilo til forskel.

Jeg har fundet LCHF/keto livsstilen, og er så glad for den at jeg aldrig kan forestille mig at leve anderledes igen. Der er så mange fordele, ud over vægttab, fx stabilt blodsukker, lang mæthedsfølelse, skøn og lækker mad, fantastisk søvn, og næsten ingen migræne anfald.

Jeg har selv set på mange før/efter billeder og er blevet inspieret af dem. Kan mine billeder blot inspirere 1 til at komme i gang med LCHF / keto vil det glæde mig, for jeg ønsker bestemt for andre, at de også må opleve et lettere liv.

Vedholdenhed, selvdisciplin, viljestyrke og LCHF / keto er vejen frem, som jeg håber mange andre også snart vil finde.

Marian før og efter

Marians tolkning af LCHF som livsstil

Jeg synes at LCHF handler om at finde det der fungere for den enkelte. Mange har fx glæde af at faste, og da jeg heller ikke synes jeg er sulten efter mere end to måltider om dagen har jeg flere gange forsøgt at skippe morgenmaden. Men hver gang jeg gør det, stopper mit vægttab. Når jeg går tilbage til 3 måltider, kommer der gang i vægttabet igen. Det jeg mener er , at det der fungere for andre ikke nødvendigvis virker for alle.

Mange efterlyser også portionsstørrelser, men der er man også nødt til at se på den enkelte. Hvor aktiv er du, hvor mange måltider spiser du om dagen, hvor meget vejer du (portionsstørrelser skal rettes til efterhånden som du taber dig).

Desuden er der mange andre ting der påvirker vægttab, fx. søvn, stress, vandindtag mv.

Kh Marian

Marian har en profil på instagram der hedder minfederejse, så hvis du ønsker det, kan følge hende der. Marian fortæller meget åbent om sin rejse, viser billeder af sin mad og har for nyligt vist hvordan hun er blevet opereret og har fået fjernet hud hvilket svarer til 37 cm. hud og 3 kg. på maven/nedre ryg.

Marian er nu nede på 64,3 kg. hvilket har været hendes mål fra starten. I alt har Marian nu tabt sig 69,5 kilo! Jeg tager hatten af og lykønsker Marian for et super flot og imponerende vægttab.

Tak Marian fordi du ville deltage i min solskinsserie <3

Vægttab ? Jeg kan hjælpe dig !

0 Søde tanker skrives her
2

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1