Hjem LCHF Vægttab; Sig hej til Kristine

Vægttab; Sig hej til Kristine

af Linda
Kristine før og efter sit flotte vægttab

Dagens solskinshistorie skal handle om Kristine som har et imponerende vægttab på 20 kilo! Vi har valgt at sløre Kristines ansigt pga. hendes arbejde i den offentlige sektor.

Kristine før sit flotte vægttab.

Kristine fortæller

Min Keto-rejse

Jeg er 41 og mor til tre søde unger – En datter på 14 og tvillingedrenge på 9. Til daglig arbejder jeg som leder inden for det sociale område.

Siden jeg var lille har jeg kæmpet med vægten. Som barn var jeg overvægtig, som teenager fik jeg en spiseforstyrrelse og var alt for tynd, og som voksen har jeg on-off tabt mig og taget på. 

Sclerose og kostanbefalinger

I 2006 fik jeg konstateret MS (sclerose). Jeg lever fint med sygdommen som er i ro og ikke påvirker min hverdag, og jeg har masser af energi. Men mentalt har den fyldt i perioder mere end andre. Jeg har researchet en del på kostanbefalingerne ift. min MS. Særligt i USA og Sverige er de længere fremme end vi er i Danmark ift. at anbefale keto-diæten mod inflammatoriske sygdomme. 

Sukkerjunkie

I 2018 fik jeg nok af min elevatorvægt og følelsen af at være ”sukker-junkie” – samtidig ønskede jeg at spise den kost, hvor jeg passer bedst muligt på mig selv. Jeg valgte derfor et kick-startforløb gennem Madbanditten. Jeg fik hurtigt mere energi og overskud, min sukkertrang forsvandt og så tabte jeg 20 kg på fem måneder. I 2019 røg jeg ind og ud af ketosen og i 2020 tog jeg et kick-startforløb igen for at få genopfrisket og holde fast i de gode vaner. Denne gang sker der ikke så meget vægtmæssig – men det ses på centimeterne og mærkes på energiniveauet. 

Samtidig med et travlt familieliv og ikke mindst glæden af to friske tvillingedrenge på 9 år har det indimellem været svært at prioritere mig selv. Men med opbakning fra min familie og en aktiv beslutning om at holde fast fortsætter jeg med en kost der giver mig en dejlig ro i kroppen, bedre koncentration og energi og mindre sukkertrang. 

Kristine før og efter sit flotte vægttab
Kristine før og efter sit flotte vægttab

Tak Kristine

Mange tak til Kristine for at have lyst til at deltage i solskinsserien og være med til at inspirere andre. Hvis du gerne vil vide mere om Kristine og følge hendes fortsatte LCHF rejse, så kan du finde hende på Instagram under profilen @kristine343

Måske har du også lyst til at være med i min solskinsserie ? Hvis du vil inspirere andre med dit vægttab, så skriv til mig.

Vægttab? Jeg kan hjælpe!

0 Søde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1