Æggemuffins

Ferien er slut, og nu skal der tænkes i madpakker og ting til fryseren igen. Noget af det nemmeste at lave er æggemuffins. Så i weekenden fik jeg pisket en ordentlig omgang æg sammen med fløde, salt og peber. Jeg fandt min muffinform frem og hældte massen i. Så gik jeg ud i haven og klippede mig lidt purløg og persille. Begge del blev skyllet godt, klippet og drysset ned i formene. Så fandt jeg lidt køleskabsrester frem og de bestod af chorizopølse og røget laks i skiver. Nu manglede de kun at få 15 min. I ovnen på 180*. Vupti og de var færdige 👇😋

Pisket æg med fløde, salt, peber, persille, purløg,chorizopølse, og et enkelt stykke røget laks i skive.

Pisket æg med fløde, salt, peber, persille, purløg,chorizopølse, og et enkelt stykke røget laks i skive.

 

image

Det færdige resultat 😋

Da de var kølet ned lagde jeg dem i en frostpose og ind i fryseren. Nu har jeg lidt tilbehør til min frokost på de travle dage. Jeg kunne nu også godt spise dem om morgenen 😋

Kender du til en god og nem frokost løsning ? De fleste dage har jeg rester fra min aftensmad med på arbejde. Men de dage hvor der ingen rester er må jeg ty til mine “fryser” ting og div.salater. Det går nu også fint nok, men jeg er mest mæt og tilfreds når jeg har “rester” med 😊

Tuttelu ☺️

 

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *