Hjem LCHF Snuden i sporet

Snuden i sporet

af Linda
Lindalowcarb i køkkenet
Jeg bruger meget tid i køkkenet 🙂

Mit online forløb ‘snuden i sporet’ får sin debut på mandag. Det kommer til at foregå i en lukket Facebook gruppe, mod betaling. Snuden i sporet er for alle der har interesse i lchf som livsstil. Det kan både være dig der kender alt til principperne i forvejen, og dig der kun har hørt lidt om det.

4 ugers forløb

Gruppen ‘løber’ i 4 uger med mulighed for at købe yderligere 4 uger. Jeg er ‘på’ hver dag i et udvalgte tidsrum og besvarer spørgsmål.

Jeg går live i gruppen 1 gang hver uge, her kan du stille spørgsmål, og jeg vil gøre mit ypperste for at svare og ellers vender jeg tilbage når jeg har undersøgt det.

Jeg lægger en generel kostplan ud hver uge med morgenmad + frokost + aftensmad forslag. Du kan vælge at følge min madplan eller du kan køre din egen. Jeg vil forsøge at lave kostplanen så enkel som muligt så den rammer så stor gruppe som muligt.

Forskellige metoder til forskellige mennersker

Min erfaring er, at rigtig mange har svært ved at holde snuden i sporet, og det til trods for, at de ved hvor meget bedre de har det når de holder livsstilen. Nogen har brug for at ‘stå til regnskab’, andre vil gerne bekræftes i at være på rette vej. Vi er så forskellige alle sammen, og der er ikke nogen ‘one size fits all’ løsning, men vi kan hjælpes ad med at finde vores vej.

Til sommer er det 8 år siden jeg ændrede min livsstil. Jeg tænker tit at jeg tog en kold tyrker og bare sprang ud i det, men når jeg tænker efter så var der enkelte ting jeg stoppede med først. Gluten var det første.. så fulgte de andre ting efter. Ligegyldigt om du tilmelder dig gruppen for vægttab eller bedre velbefindende ved jeg, at du vil finde en tryghed ved at have andre at spejle dig i. Det er rart at høre om andre og deres erfaring, for som sagt er vi så forskellige.

Min erfaring

Mine, snart, 8 år har lært mig meget. Rigtig meget. Jeg er blevet klog på min krop og hvad den reagerer på. Jeg har lavet fejl, og masser af dem. Jeg har taget to skridt frem, og tre tilbage. Det har taget mig tid at ramme det sted jeg har været de sidste 3-4 år.

Jeg har læst mange bøger om lchf/keto, hørt utallige podcast, været på lchf konference (og skal igen til november). Jeg har taget online uddannelse hos Paleo Institute, og været medhjælper på Madbandittens Kickstart forløb 2 gange. Jeg brænder for emnet, og livsstilen. At leve efter lchf principperne har gjort så meget godt for mig. Jeg ville ønske at jeg havde haft denne viden da jeg var en ung træt mor med evig kvalme og mavepine.

Prisen for ‘snuden i sporet*

Du betaler 300 kroner for 4 uger;

  • 4 ugers kostplaner
  • 4 gang live med spørgsmål
  • Daglig sparring med de andre deltager og mig.

Hvis du ønsker at deltage og blive en del af gruppen skal du indbetale 300 kroner på min firma konto som hedder Familiefristelser, cvr: 3189 7599. Hvis du ønsker det sender jeg dig en faktura. Når beløbet er betalt anmoder du om medlemskab i Facebook gruppen og jeg lukker dig ind.

REG: 5341 KONTO: 0000251360 Husk at skrive dit navn så jeg ved hvem der har indbetalt <3

Hvis du er mere til et personlig forløb, så kan du læse meget mere om det her

Jeg håber at vi ses.

Kærligst Linda

4 comments
0

Du vil måske også synes om dette

4 comments

Annette Valentin april 2, 2020 - 10:21 am

Hej Linda.
Jeg vil gerne tilmeldes snuden i sporet.
Jeg har overført 300,00 til dig.
Jeg var med på Janes kick start hold 11, men er gået i stå.

Reply
Linda april 2, 2020 - 10:56 am

Det lyder vel nok dejligt Annette:-)
Ja, det med at gå i stå er noget mange kender til. Men så er det godt at vi kan samles om at holde fokus og være motiveret.
Jeg glæder mig <3

Reply
Ann-Jeanett Møller april 5, 2020 - 7:33 pm

Hej Linda
Kan jeg overføre beløbet via mobilepay – har lige opdaget, at jeg ikke har fået nyt nøglekort, så jeg kan ikke lave en bankoverførsel.
Dbh. Ann-Jeanett

Reply
Linda april 6, 2020 - 3:50 am

Hej Ann-Jeanett
Ja det kan du godt. Følger du mig på Instagram ? Så kan jeg sende mit nummer til dig der.
lindalowcarb_ er mit brugernavn.
Vi ses på Facebook senere, jeg går på Live klokken 17 og byder velkommen 🙂

Reply

Skriv dine tanker

UA-78511755-1