Hjem Hverdagen Smoothie med jordbær og hindbær

Smoothie med jordbær og hindbær

af Linda

Her til morgen fik vi smoothie, igen. Vi havde nemlig jordbær og hindbær liggende i køleskabet, og de skulle bruges inden de blev dårlige. Og hvad er bedre end en smoothie 😋

Jeg tilføjede persille (bare en lille smule) og to store mynte blade fra haven. Jeg fandt også en øko citron (brugte kun skallen), og et par enkelte basilikumblade, samt to æg og en tsk.vaniliepulver. Selvfølgelig brugte jeg også fløde 👏 ingen smoothie uden fløde 😜  De blev super lækre og friske.

Se dem her ;

Jordbær, hindbær, mynte, persille, basilikum, citron, æg, og fløde 👍

Jordbær, hindbær, mynte, persille, basilikum, citron, æg, vaniliepulver  og fløde 👍

image

Det færdige resultat ! Og jeg havde en tilfreds mand. Han er helt tosset med smoothie 😉

Nu kredser mine tanker om aftensmaden. What to do ? Vi er, for en sjælden gangs skyld, kun to hjemme de næste dage, så jeg skal planlægge lidt anderledes. Hvis bare jeg vidste hvad Bos livret er, men han har ikke noget specielt han kan lide. Han er bare glad for hvis ikke det er det samme vi får for tit. Hmmm, tja det giver mig jo ret frie hænder. Men måske noget thai inspireret ? Det falder altid i god jord. Eller Italiensk ? Der er rigeligt at vælge imellem ☺️

Og hvad med morgenmad til i morgen ? Jamen der er meget at tænke på 🙈😄  Og jeg er glad for hvis bare jeg kan nøjes med disse “spekulationer”, for livet har det jo med at byde på langt større udfordringer end madplanlægning 😉

Byd ind med gode ideer 🙏🏻

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

Chres juli 22, 2015 - 4:09 pm

Uuurrh de ser lækkere ud. Må prøves

Reply
Advokadofyrensballondans juli 22, 2015 - 6:09 pm

De er total lækre 😋😀

Reply

Skriv dine tanker