Hjem LCHF Livet som privatpasser

Livet som privatpasser

af Linda
Mormors lille engel

Livet som privatpasser har nu passeret 8 måneder. Det er fuldstændig vildt at tænke på, og skræmmende at tiden går SÅ stærkt! Jeg kan slet ikke forstå at det er så længe siden, at jeg forlod min arbejdsplads? På den ene side føles det som I går, og på den anden side så er det virkelig længe siden. Der er sket så meget på 8 måneder. Verden er en anden, vi lever i en ny virkelighed.

Hovedrystende

Men hvordan går det så ? Jeg møder (stadig) undrende blikke og løftede øjenbryn når jeg fortæller jeg har forladt en god arbejdsplads for at passe mit barnebarn på fuld tid. Jeg oplever at mange mennesker synes det er beundringsværdigt, og andre som ryster på hovedet af det, for hvad er chancen for at finde et godt arbejde igen ?

Sandheden er at jeg ikke ved det. Jeg er overrasket over hvor meget tid jeg bruger på at tænke på hvad jeg skal lave til maj og fremover. Jeg havde ikke forventet at det ville fylde så meget for mig. Men der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på hvad jeg skal arbejde med, formentlig resten af mit liv. Jeg har 20 år tilbage på arbejdsmarkedet, og de skal bruges godt, og på noget som jeg er glad for at stå op til om morgenen. Ligesom jeg havde det før.

Fortrydelse ?

HELL NO ! Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, hvordan i alverden skulle jeg kunne det når jeg kigger på de små vidundelige skabninger jeg tilbringer så meget tid med ? Det er på intet tidspunkt strejfet mig, at jeg skulle have sagt nej tak. Det her er en tid der ikke kommer igen, de er små nu, jeg får aldrig chancen igen. Vi skaber tætte bånd, og ligegyldigt hvad, så kommer familie altid først. Sådan er det bare.

Vidunderlige piger med skærmbriller på som beskytter mod det blå HEV lys

Der er ikke flere børnebørn på vej, så jeg må i starten af 2021 beslutte mig for hvad der skal ske med min fremtidige jobsituation. Skal jeg tilbage til min tidligere arbejdsplads ? Nej, det skal jeg ikke. De har naturligvis ansat nyt personale, og har hvad de skal bruge. Jeg skal tænke dybt, grave i mit inderste og mærke efter hvad jeg synes vil give mening, men lige nu skal jeg nyde livet, og være tilstede i nuet. Tiden går, uret tikker.

Vi kan nævne utrolig mange forfærdligheder ved Corona, men en god ting er at den har fået mange, inklusiv mig selv, til at få sine prioriteter i orden og vide hvad fremtiden skal bruges på. Hvad har vi savnet mest i denne isolationstid ? Hvad og hvem ønsker vi at tilbringe tid med ? Har vi, tidligere, brugt tid på overflødige ting, som ikke er vigtige for os?

Snuden i sporet

De sidste 4 uger har jeg brugt i selskab med skønne damer på mit online forløn ‘Snuden i sporet’ Det var min debut med egen gruppe. Jeg har tidligere været med-coach hos Madbanditten på hendes Kickstart forløb, men denne gruppe var min egen og jeg var spændt som en flisbue og glædede mig meget til at komme i gang.

Nu er de 4 uger gået, og jeg synes de er gået godt. Jeg har fået fine tilbagemeldinger, og det bliver nævnt mange gange at de er glade for at forløbet har været så personligt og at jeg har været nærværende. DEJLIGT. Jeg har fået lov til at bruge deres udtalelser så I alle sammen kan se hvad de synes om forløbet. Læs dem lige her, de står nederst på siden.

Hvis du har lyst, er du velkommen på mit næste forløb som starter den 25/5-20. Du kan læse meget mere om Snuden i sporet lige her. Hvis du er mere til et personligt forløb med 1.1 samtaler og fokus på kun dig og din fremgang, så kan du booke mig her

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1