Hjem Hverdagen Inspiration

Inspiration

af Linda

Jeg tænker meget på mad, indkøb, madlavning, sammensætning af retter osv. Inspiration søges alle vegne på nettet, og i div kogebøger. Hvor finder du din inspiration, og er der en bestemt side du kan anbefale ? Og hvilken ret på dagen synes du er sværest at finde inspiration til ?

Jeg selv henter meget inspiration hos madbanditten, men også Vanløseblues, madforlivet, glutenfrimagi, gladudengluten og mange flere er med til at inspirere mig. Det er selvfølgelig sider på nettet hvor forfatteren ikke bruger mel, men istedet for har fundet en god erstatning for det sædvanlige brød som giver mig så ondt i maven. Hos vanløseblues finder du et hav af grønne retter og Maria som har den blog, er verdensmester i grøntsager, hun har sågar skrevet en bog om samme, som udkommer den 24/9 i år. Den er jeg spændt på, og den kommer på min ønskeliste til jul. Jeg håber at hun med sin bog og spændende opskrifter kan inspirerer mig til en grønnere hverdag.

Du kan finde Madbanditten her  , og Vanløseblues her , samt madforlivet her   og glutenfrimagi her

Jeg sidder lige nu og tænker på hvad jeg har i køleskabet som kan bruges til en forholdsvis hurtig morgenmad. De allerfleste dage starter jeg med æg. Det er forskellige retter med æg hver gang, men æg er grundingrediensen. Men en sjælden gang har jeg ikke lyst til æg, og det er en af de gange nu. Hmmm what to do.. måske en pandekage, eller vaffel ? Jeg kunne selvfølgelig også tage en af de boller jeg lige har bagt, men de mætter bare ikke en tredjedel af hvad min morgenmad med æg gør. Det kunne være jeg skulle lave mig en chiagrød, den mætter også rigtig godt og jeg synes også godt om smagen. Chiagrød findes i mange forklædninger, og min favorit er den hvor der også er græsk yougurt i. Den smager lidt som en dessert og jeg har nok til to dage. Må altså nok indrømme at der ryger et blødkogt æg ned ved siden af, ja ja jeg ved det godt, så får jeg æg igen. Men det mætter ! og vi snakker 5-6 timer,- det er da værd at tage med. Og der er overhovedet ingen sukkertrang, så jeg snacker ikke imellem mine måltider. Jeg har det mest stabile blodsukker ved denne livsstil.

Jeg går aldrig tilbage.

 

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker