Hjem LCHF Det første år er gået

Det første år er gået

af Linda
Keto snack
En skøn sommerdag på stranden med disse skønheder

Indlægget indeholder reklame

Wow, tiden flyver, det første år er gået !

Nu er det et år siden at jeg havde sidste arbejdsdag i øjenklinikken. Det er ikke til at forstå, at jeg allerede har været hjemmegående mormor så længe,- og gisp, ‘kun’ har 8 måneder tilbage før jeg skal tilbage på arbejdsmarkedet. De skal simpelhent bare nydes, hver enkelt dag, som om det er den sidste.

Vi har været heldige, Emmie og jeg, at vi har haft et skønt forår, og en dejlig sommer, hvor der har været rig mulighed for at opholde os udendørs. Og gudskelov for det, når nu alt socialt har været lukket. Jeg spekulerer på om det nogensinde vil lykkes for de offentlige legestuer at åbne igen. De små mellem ½ -3 år putter jo alting i munden, og er tit forkølet og nyser uden at forstå at hoste ind i ærmet på deres trøje.

Vi har været på besøg i Børneboblen på Amager, det gik fint, og det var ikke svært med afstand og sprit . Vi har også genoptaget nogen af vores legeaftaler og er sågar begyndt at mødes indenfor også. Jeg kunne godt mærke på Emmie de første par gange at det hele var lidt nyt. Hun har behov for at se folk lidt an før hun folder sig ud i alt sin herlighed.

Det første år er gået, og det er 15 måneder siden at jeg skrev dette indlæg og at have fokus på familieværdier.

De sociale medier

Men hvad så med alle de drømme jeg har om at have mere tid til bloggen her, og min profil på Instagram og Faccebook ? Tjoo.. he he, det er ikke gået helt som jeg ønskede. Jeg har ikke prioriteret det højt nok, jeg er træt om aftenen, og jeg kan mærke at jeg svinger mellem at synes det er det fedeste i verden, til at jeg synes det hele kan være lige meget.

Lige nu rider jeg på den høje hest, og synes det hele er fedt igen. Og jeg tænker egentligt, at det er helt normalt, sådan er det også ude på det ‘normale’ arbejdsmarkedet.

Det bedste du, som læser, kan gøre er at kommentere på mine indlæg. Det er skønt at vide nogen læser med, og at det ikke kun er min egen ‘dag’bog det her.

Jeg er blevet ambassadør

Ja, jeg er simpelthet blevet ambassadør, altså for et sports brand 😀 Det er et mærke der hedder Famme, og jeg har sagt ja fordi deres tøj sidder godt, og det er blødt og behageligt at bevæge sig i. Jeg har været forbi en af de fysiske butikker for at prøve tøjet først, og jeg blev ikke skuffet.

Motivation

Hvor finder du din motivation til at komme i gang med at gøre noget godt for dig selv, og din sundhed ? Jeg ved med mig selv at nyt sportstøj får mig ud over stepperne, men også ved at følge nogen på diverse medier, som viser træningsvideoer. Jeg gemmer tit opslag fra nogen af de profiler som jeg bedst kan lide, og det er med til at fastholde og udvikle min træning.

Lige nu sidder jeg midt i en bestilling hos Famme, hvis du tjekker deres side ud og finder noget du kan lide, så får du 10% ved at bruge mit link. Du kan også tilføje lindalowcarb_-10, prisen bliver fratrukket til sidst. Jeg har bukserne Black Tie Dye Leggins på min bestilling, jeg synes de er smarte med en lomme på siden til min telefon, og så sad de bare virkelig godt på mig. Jeg har også et sæt med top og bukser på bestillingen det vil være perfekt til yoga. Glæder mig til at det kommer.

Keto snack
Keto snack

På de sociale medier harjeg lige haft en keto snack på min profil. Og hold da op! Det er noget som rigtig mange er vilde med, jeg tror aldrig at så mange har gemt et af mine indlæg. Jeg tror også at de få indgredienser er årsag til den store succes.

Du, min kære læser, skal naturligvis ikke snydes for den, så du får lige ‘how to’ her 🙂

Du skal bruge

  • 100 g. hakkede mandler
  • 100 g. hakket mørk chokolade
  • 1 spsk. smeltet kokosolie
  • 3 spsk. peanutbutter

Du gør sådan her

  • Bland alle dele sammen i en skål
  • Rør det godt sammen og hæld det i en rugbrøds form med bagepapir
  • Tryk massen godt flad og sæt den i fryseren i 1 time.
  • Jeg synes at snacken gør sig bedst kold, så jeg har den altid i fryseren, og tager den bare ud ganske kort før jeg skalbruge den.

Det er en smagssag om chokolade skal smeltes først, du kan gøre begge dele, og jeg vælger altid efter hvor meget tid jeg har. Som regel bliver det ikke smeltet først. Vær opmærksom når du køber peanutbutter, der er virkelig stor forskel på indholdet af kulhydrat. Jeg køber den fra Coop som har 7,5 pr. 100g.

Jeg ønsker dig en dejlig mandag i det skønne solskin. Jeg har fri i dag, og jeg har kun planlagt tid i køkkenet, lidt rengøring, samt køb af gave til min veninde og et kig på en ny opvaskemaskine. I eftermiddag skal jeg til møde i vores Ketoklub, det glæder jeg mig til. Vi har mexicansk tema i dag og jeg skal stå for appetizers.

Knus fra Linda

0 Søde tanker skrives her
1

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1