Hjem LCHF Skal du følge en opskrift ?

Skal du følge en opskrift ?

af Linda
Kyllingebryst og salat
En godt og nærende måltid
Skal du følge en opskrift?

At leve en livsstil med få kulhydrater kræver ikke nogen opskrifter. Det eneste du skal tænke på er disse 3

  • Grøntsager
  • Kød
  • Fedt

Helt grundlæggende er keto den mest simple måde at leve på, du har kun brug for ganske få ting i dit køkken for at få det til at fungere. Det meste er noget du kan lave på forhånd, og i store portioner, hvilket kun gør det endnu lettere at holde sig til livsstilen.

Keto,- helt simpelt

Lad os sige at du koger 2 hele kyllinger, og steger 8-10 kyllingefileter søndag eftermiddag, og samtidig laver en stor portion blandet salat, eventuelt med lidt kål i, så har du mad til 3 gange om dagen i flere dage. Du kan også vælge at stege en nakkefilet eller anden stor steg, ideen er bare at lave en stor portion på en gang. På den måde ‘falder du ikke i’ med ærgerlige beslutninger.

Af fedtkilder skifter jeg mellem olivenolie, avocado olie, mayonnaise, avocado, pesto og en sjælden gang sesamolie. Det er varierende nok til mig. Min mayonnaise pepper jeg op med forskellige ting som sennep/ rød karrypasta/ chilipasta/ hvidløg/ og diverse krydderier.

Hvorfor så besværligt ?

Når jeg støder på kommentarer om at det må være besværligt og tidskrævende at leve som jeg gør, så ved jeg at det er mangel på indsigt i livsstilen. Keto er hvad du gør det til, og alle i familien kan være med.

Det er besværligt hvis du prøver at efterligne din tidligere kost med brøderstatninger, og glutenfri kager osv. Ingen af delene hører til i ‘keto land’. Hvis du ønsker et vægttab, mere energi, bedre velbefindende og stabilt blodsukker, så hold de til de 3 vigtige; grøntsager, kød og fedt. Spis til du er mæt, du skal ikke sulte dig selv, men være mæt og tilfreds.

Skal du følge en opskrift for at leve en livsstil med keto ? Nej, det behøver du ikke. Du skal bare holde dig til de tre basis guldkorn. Når du så har tid og overskud kan du finde en spændende opskrift som du har lyst til at prøve, men det er aldrig et must.

Hvis du er klar til at komitte dig, så hop med på mit næste hold Snuden i sporet hvor jeg står klar til at støtte og vejlede dig igennem de første 4 uger i dit nye liv.

0 Søde tanker skrives her
0

Du vil måske også synes om dette

Skriv dine tanker

UA-78511755-1