Boller til fryseren

Ciabatta boller og theboller 😋

Det er altid dejligt at kunne hive lidt mad ud af fryseren på de dage, hvor man enten ikke orker at lave noget, eller der ikke er noget tilbage fra aftensmaden og du mangler frokost til dagen efter. I dag har jeg bagt to forskellige slags melfri boller. Den ene opskift er med chiafrø og hørfrø, og den anden opskrift er helt uden kerner og mere en thebolle. De smager super godt begge to og jeg synes de er en fantastisk erstatning for den “almindelige” bolle.

Jeg spiser ikke særlig tit kornprodukter, heller ikke det melfri brød. Men indimellem vælger jeg den nemme løsning og så er det bare virkelig rart at kunne hive lidt ud af fryseren.

Når jeg skal købe mine specialprodukter gør jeg der her i LCHF butikken.

Du får lige en appetitvækker af disse to boller fra i dag 👇

Ciabatta boller og theboller, helt uden sukker og mel.

Ciabatta boller og theboller, helt uden sukker og mel.

I går var vi ude at spise hos vores venner. Nøj mand for en lækker sammensat menu vi fik. Og der er altså ikke svært at lave mad til en som ikke spiser mel, Helle havde ihvertfald klaret det til UG kryds og slange. Vi startede med en forret bestående af hjemmerøget fersk laks med forskellige slags cherrytomater ved siden af. Til hovedret fik vi to forskellige slags salater, to forskellige slags kryddersmør, kartofler, og et godt stykke oksekød med hvidløg som var strøget henover i små fine skiver. Arhmen altså… det smagte så fuglene sang ! Til dessert havde Helle lavet en blommecrumble og til det fik vi flødeskum med vanilie. Vi kunne slet ikke få armene ned igen.

Du får lige et lille sammedrag af de billeder jeg to i går aftes. Ps.. det har taget os adskillige timer at komme igang med noget som helst i dag, håret har ligesom været lidt ømt, ikk`

Hjemmerøget fersk laks, dild dip, cherrytomater. Mums !

Hjemmerøget fersk laks, dild dip, cherrytomater. Mums !

Hvidløgssmør, græskarkernesmør (meget vanedannende, yderst lækkert)!

Hvidløgssmør, græskarkernesmør (meget vanedannende, yderst lækkert)!

Blommecrumble med flødeskum og vanilie.

Blommecrumble med flødeskum og vanilie.

De to salater som vi kunne smæske os rundt i var bare så lækre og sommerfriske. Jeg kunne nærmest have spist mig mæt i dem alene. Den første salat var med vandmelon og fetaost, og den anden var med ærter, salat, jordbær og en olie/eddike dressing hen over. Disse to salater spillede bare super til det møre kød som var fyldt med smag. Jeg er helt sikker på at vi har en kraftig lugt af hvidløg i dag, og min mave har også brokket sig, men den må tie stille, for jeg synes det smager virkelig godt og jeg vil have lov til at nyde lidt ekstra i udvalgte weekender.

I morgen tage vi hul på endnu en uge med arbejde, hygge, cykelture, lufteture med hundende, og svigermors fødselsdag samt grill hygge hos min moster på torsdag, og venne komsammen i weekenden,  det er da bare så dejligt at have noget skønt at se frem til.

Im loving it !

Hvis du har brug for en opskrift på mine boller fra i dag så send mig en besked og så sender jeg dig opskriften.

Andre skønne indlæg i denne stil

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *