Hjem LCHF 10 dage til jul

10 dage til jul

af Linda
16 måneder med disse skønheder på (næsten) fuldtid❤️

Indlægget indeholder reklame

Wuhuee kun 10 dage til juleaften. Er du klar? Jul i år, er ikke som nogle af os har prøvet før, men jeg er sikker på at det nok skal gå rigtig fint alligevel.

Vi skal til min datter og svigersøn den 23/12 og hygge med god mad, gaver og dejligt selskab. De er med i vores lille bobbel / vores kerne af dem vi ses med. Mit nærvær med Emmie til dagligt, er medvirkende til det, men mon ikke at vi var hinandens cirkler alligevel😉Jeg kan ikke forstå at der allerde er gået 16 måneder af min ‘barsel’ med Emmie. Jeg har 4 1/2 måned tilbage, og det er ikke noget jeg ser frem til. Du kan læse mere om min beslutning om at blive privatpasser af mit barnebarn lige her.

Den 24/12 skal vi til min svoger og svigerinde. Vi bliver 9 personer. Det er alle sammen nær familie, men vi ses ikke ligeså meget som jeg gør med min datter. Vi har derfor aftalt god afstand omkring bordet, samt ingen sang eller dansk omkring træet. Det bliver en stille og rolig aften i hyggens tegn, og tid til gode samtaler. Alle er indstillet på at gøre vores ypperste i ‘Corona land’.

Den 25 + 26 har vi aflyst, så der bliver ro på hjemmefronten til at nå nogle andre ting. Det er sikkert meget fint. Jeg har mange ting jeg gerne vil nå, både her på bloggen, men også med at få de sidste kostplaner klar. Januar er jo en skøn måned at skifte livsstil og komme i mål med nogle af de ønsker vi hver især har for fremtiden, og vores helbred.

Jeg elsker virkelig at hjælpe folk med at skifte livsstil. At lytte til de forandringer de oplever med mere energi, bedre mæthed, stabilt humør, god nattesøvn, og en helt vidunderlig ro i kroppen (som er afhængighedsskabende)

Nyttoteket

Kender du produkterne fra Nyttoteket? Jeg køber deres collagen og har gjort det i årevis. Jeg har lige fået deres Real Broth hjem. Det er bouillon på pulver, kan man sige😆 Det er lidt nemmere at have med sig på tur, end et glas med færdigtlavet bouillon på glas.

Du kan bruge Real Broth i dine gryderetter, men også blande op med vand og drikke som bouillon. Jeg er spændt på at smage begge varianter. De har også en variant med chokolade, den har jeg smagt. De anbefaler, at man blander den op med mælk, men da jeg ikke drikker mælk forsøgte jeg med vand. Jeg skal være forsigtig med at give min vurdering her, da jeg ikke har spist eller drukket noget sødt meget længe, og derfor er mine smagsløg nok en del ved siden af de flestes. Men for mig var den for sød🤷‍♀️

Alle produkter hos Nytttoteket får du med -15% ved at bruge koden lindalowcarb15. Husk på, at priserne du ser på deres hjemmeside er i svenske kroner, og derfor billigere i danske kroner. Eksempelvis koster en pose collagen, på 500 gram 249 svenske kroner, men i danske kroner er det 178,- og med min rabat er det 153,- for 500 gram.

Rigtig dejlig mandag aften til dig fra mig

Knus fra Linda

Hvis du er nysgerrig på mine vægttabsforløb kan du læse mere her, eller om Snuden i sporet lige her.

2 comments
0

Du vil måske også synes om dette

2 comments

LLL december 15, 2020 - 8:53 am

Hej Linda,
Kan du oplyse omkring holdbarhed – Jeg ville hamstre lidt, men blev bekymret for holdbarhedsdato ☺️
På forhånd tak.
Mvh. L

Reply
Linda december 15, 2020 - 10:08 am

Hej 😊
Min collagen holder til april 2025, og Real Broth til november 2022.
Kh Linda

Reply

Skriv dine tanker

UA-78511755-1