Advokadofyrensballondans 😂

Hvad i alverden er det for et brugernavn ? 😂 arhmen altså… Well the story goes,-  Vi skulle oprette det her domæne, have web hotel og forsøge at finde rundt i nethelvedet. Vi skulle opfinde SÅ mange koder at vi til sidst var helt forvirret. Brugernavn, passcode og henvisninger til div. sider. Ej, men det var temmelig besværligt for en “ikke pc nørd”!  Da vi nåede til denne side, som også skulle have brugernavn, var klokken blevet mange. Vi var trætte, men også ivrige efter at komme i gang. Jeg var tom for ideer til koder og spurgte Kian til råds. Han sagde med det samme, advokadofyrens ballon dans 😂 og ja, aDvokado bevidst stavefejl 😄

Vi troede faktisk ikke,at det var noget som nogen skulle se, men at det kun var til “eget brug”  Nu er vi blevet lidt klogere 😊

ps.det kan desværre ikke ændres 😫

Søde tanker kan sendes her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 tanke

  • SVAR

    Hahaha 😂 den er go’!👏🏼